«Επιστράτευσε» τον... Γιάννη Πλούταρχο για να κάνει ρομαντική πρόταση στην καλή του [εικόνα] - iefimerida.gr

«Επιστράτευσε» τον... Γιάννη Πλούταρχο για να κάνει ρομαντική πρόταση στην καλή του [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον πιο ξεχωριστό και ρομαντικό τρόπο έψαχνε ο άνδρας της φωτογραφίας για να κάνει πρόταση στην σύντροφό του, αποφασίζοντας έτσι να «επιστρατεύσει» τον... Γιάννη Πλούταρχος.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το star.gr, ο νεαρός ανέβασε την καλή του στην πίστα με τον τραγουδιστή να τραγουδά μόνο για εκείνους.

Αφού το ζευγάρι χόρεψε κοιτώντας ο ένας τον άλλον μέσα στα μάτια, ο νεαρός έβγαλε το δαχτυλίδι και η κοπέλα έμεινε άφωνη.

Έπειτα ο Πλούταρχος έδωσε για λίγο το μικρόφωνο στον νεαρό να τραγουδήσει, αλλά ο ίδιος ήταν λίγο φάλτσος με αποτέλεσμα ο γνωστός τραγουδιστής να του πει «Άστο θα το πω εγώ (το τραγούδι), εσύ πες αυτό που είναι να πεις»!

«Με παντρεύεσαι;», ρώτησε ο νεαρός με εκείνη να απαντά «Ναι».

Ο κόσμος άρχισε να φωνάζει και να χειροκροτά το μελλόνυμφο ζεύγος, που συνέχιζε να χορεύει υπό το άκουσμα της μαγικής φωνής του Γιάννη Πλούταρχου.

«Επιστράτευσε» τον... Γιάννη Πλούταρχο για να κάνει ρομαντική πρόταση στην καλή του [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πλούταρχος γάμος πρόταση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ