Aυτό το κορμάκι από τα Zara είναι το πιο σικ και ευκολοφόρετο κομμάτι αυτή τη στιγμή - iefimerida.gr

Aυτό το κορμάκι από τα Zara είναι το πιο σικ και ευκολοφόρετο κομμάτι αυτή τη στιγμή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάνοντας scroll down στις νέες κυκλοφορίες του αγαπημένου μας ισπανικού brand Ζara, ανακαλύπτουμε όλα τα καινούρια κομμάτια και τις πιο εντυπωσιακές ιδέες για τα πάρτι που έρχονται και είμαστε καλεσμένες σε αυτές τις γιορτές.

Κομμάτια αστραφτερά, με λαμπερές παγέτες, ζωηρά κρόσσια που χαρίζουν κίνηση και θεατρικότητα. Όλα τους υπέροχα και ξεχωριστά, στ’αλήθεια αποπνέουν εορταστική διάθεση και party mood που θέλουμε να μας παρασύρει στους ρυθμούς των φετινών γιορτών.

Ανάμεσα όμως σε όλη αυτήν την λάμψη δεν μπορούμε να μην αναζητήσουμε κομμάτιακλασσικά και basic, όπως ένα πουκάμισο από εκλεπτυσμένο και καλό ύφασμα. Έτσι ο ενθουσιασμός μας δεν περιγράφεται όταν το μάτι μας έπεσε σε αυτό το ιδιαίτερο body Ζara και νιώσαμε σαν να κάναμε την πιο μεγάλη fashion ανακάλυψη μετά από καιρό.

Δεν είναι ένα απλό κορμάκι. Όπως ήδη ανέφερα το ύφασμα του θυμίζει πουκάμισο αλλά ταυτόχρονα και σακάκι, με το ιδιαίτερο κόψιμο με γιακά-πέτο και τους ελαφρά τονισμένους ώμους.

Δες το κορμάκι, μάθε που θα το βρεις και πόσο κάνει στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κορμάκι κορμάκι ZARA Χριστούγεννα outfits
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ