10 θαυματουργές χρήσεις της βαζελίνης στην ομορφιά που θα σε ενθουσιάσουν - iefimerida.gr

10 θαυματουργές χρήσεις της βαζελίνης στην ομορφιά που θα σε ενθουσιάσουν

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι γνωστό ότι οι καιρικές αλλαγές επηρεάζουν την υγεία του δέρματος και μάλιστα σε σημείο που πολλές φορές αναγκαζόμαστε να ζητήσουμε τη συμβολή των ειδικών.

Τώρα λοιπόν που το κρύο είναι πιο έντονο έχει ήδη αφήσει τα σημάδια του σε πολλά σημεία της επιδερμίδας σου, ειδικά σε εκείνα που από τη φύση του το δέρμα είναι πιο λεπτό, όπως τα χείλη και τα χέρια σου. Είναι λοιπόν η κατάλληλη περίοδος για έξτρα σούπερ ντούπερ πλούσια ενυδάτωση. Και όταν λέμε ενυδάτωση, το μυαλό μας πηγαίνει πάντα στη Βαζελίνη. H βαζελίνη όμως προσφέρει πολλά περισσότερα στην ομορφιά. Αν και δεν είναι φυσικό προϊόν συμβάλλει στην διατήρηση της υγρασίας στο δέρμα και σε ιστούς που έχουν αφυδατωθεί, ενώ βοηθά στην θρέψη και επούλωση του δέρματος.

Έτσι αν χρειάζεσαι ένα κόλπο της τελευταίας στιγμής για ενυδάτωση, λάμψη ή αν σου τελείωσε το γαλάκτωμα ντεμακιγιάζ (ναι, σωστά διάβασες) η βαζελίνη, που σίγουρα υπάρχει στο ντουλάπι σου, θα σου δώσει την λύση! Αυτά είναι τα πιο έξυπνα και χρήσιμα hacks με βαζελίνη, που θα σου χαρίσουν λεία, απαλή και ενυδατωμένη επιδερμίδα που αντανακλά λάμψη! Θα ενθουσιαστείς με όσα μπορεί να πετύχει.

Μήπως είναι καιρός να εντάξεις την θαυματουργή βαζελίνη στην καθημερινή σου περιποίηση;

Δες 10 εναλλακτικές χρήσεις της βαζελίνης στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ