Σάλος με βίντεο που δείχνει ναζιστική σημαία σε κτίριο των καραμπινιέρων στη Φλωρεντία [βίντεο] - iefimerida.gr

Σάλος με βίντεο που δείχνει ναζιστική σημαία σε κτίριο των καραμπινιέρων στη Φλωρεντία [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σάλο προκάλεσε στην Ιταλία ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο από ιστότοπο της Φλωρεντίας, το οποίο δείχνει ναζιστική σημαία μέσα σε δωμάτιο στρατοπέδου των καραμπινιέρων της πρωτεύουσας της Τοσκάνης.

Δίπλα στη σημαία, διακρίνεται και ένα πόστερ με τον γραμματέα της Λέγκα, Ματτέο Σαλβίνι, με όπλο ανά χείρας, το οποίο είναι πιθανότατα αποτέλεσμα φωτομοντάζ.

Από το σώμα των καραμπινιέρων έγινε γνωστό ότι «υπάρχει ενδεχόμενο να ληφθούν κυρώσεις, ενώ εξετάζεται και η ποινική διάσταση της όλης υπόθεσης».

«Η Iταλική αβασίλευτη Δημοκρατία και το Σύνταγμά της, βασίζονται στις αρχές της αντίστασης στον φασισμό και στον ναζιφασισμό», δήλωσε η υπουργός Άμυνας της κυβέρνησης Τζεντιλόνι, Ρομπέρτα Πινόττι. Και πρόσθεσε ότι «όποιος αποφασίζει να αναρτήσει σημαία του Ράιχ, δεν έχει το δικαίωμα να ανήκει στις Ένοπλές Δυνάμεις της χώρας, διότι δεν σέβεται τον όρκο του».

Πληροφορίες: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ