ΑΕΚ: Τελειώνει ο Πατίτο, συμφώνησε να φύγει - iefimerida.gr

ΑΕΚ: Τελειώνει ο Πατίτο, συμφώνησε να φύγει

Φωτογραφία: AEKFC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ΑΕΚ είναι έτοιμη να προχωρήσει σίγουρα σε τρεις μεταγραφές τον χειμώνα, αλλά ξεκίνησε με... αποδέσμευση.

Η συμμετοχή του Πατίτο Ροντρίγκες κόντρα στην Ριέκα την περασμένη Πέμπτη στο ΟΑΚΑ θα είναι και η τελευταία του με την φανέλα της ΑΕΚ, καθώς την ερχόμενη εβδομάδα οι δύο πλευρές θα ανακοινώσουν και επίσημα το τέλος της συνεργασίας τους μετά από 1,5 χρόνο.

Ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας το απόγευμα της Παρασκευής όπου και είχε τις τελευταίες συζητήσεις με τους ιθύνοντες του συλλόγου με στόχο την λύση της συνεργασίας τους.

Μεταξύ των δύο πλευρών επήλθε συμφωνία κάτι που θα πάρει επίσημη μορφή όταν ο Πατίτο θα επιστρέψει από την άδεια μίας εβδομάδας που του χορηγήθηκε και θα πέσουν υπογραφές. Στην Ένωση θεωρούν πως ο παίκτης δεν αποτελεί πλέον μέλος της ομάδας και ως εκ τούτου θεωρούν πως δεν υπάρχει λόγος να συμμετέχει στις προπονήσεις.

Ετσι, η ΑΕΚ προχωρά στις επόμενες αποδεσμεύσεις που είναι ο Βραζιλιάνος μπακ Βινίσιους Φρέιτας και ο Ισλανδός εξτρέμ Αρνορ Τρίστασον που ήρθε ως δανεικός από την Ραπίντ Βιέννης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ πατιτο αποδέσμευση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ