Πρόβλημα στον Λ. Οίκο: Γέμισε ποντίκια, κατσαρίδες και μυρμήγκια - iefimerida.gr

Πρόβλημα στον Λ. Οίκο: Γέμισε ποντίκια, κατσαρίδες και μυρμήγκια

Πρόβλημα με ποντίκια στον Λευκό Οίκο (Φωτογραφία: AP/ Alex Brandon)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πριν από λίγες ημέρες, ο Λευκός Οίκος διακοσμήθηκε για τα Χριστούγεννα. Την ίδια ώρα όμως, υπάρχει ένα σοβαρό πρόβλημα: έχει γεμίσει ποντίκια, κατσαρίδες και μυρμήγκια!

Σύμφωνα με το NBC, που διαθέτει έγγραφα των τελευταίων δύο ετών, υπάλληλοι έχουν αναφέρει προβλήματα με ποντίκια ακόμη και στην αίθουσα διαχείρισης κρίσεων στον Λευκό Οίκο, ενώ κατσαρίδες έχουν εντοπιστεί σε τέσσερις χώρους, μεταξύ των οποίων και η τραπεζαρία. Από την άλλη, τα μυρμήγκια αποτελούν το βασικό πρόβλημα στο γραφείο του προσωπάρχη. Τα συγκεκριμένα εκατοντάδες έγγραφα είναι αιτήσεις προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες για την αντιμετώπιση όλων αυτών.

Δεν πρόκειται βέβαια για νέο πρόβλημα. «Για 2-3 μήνες τώρα τους λέω να ξεφορτωθούν τα ποντίκια», έγραφε ο Τζίμι Κάρτερ το 1977 σε ημερολόγιο, σύμφωνα με το MSNBC. «Ακόμη αυξάνονται και είμαι αποφασισμένος είτε να τους απολύσω όλους, είτε να φύγουν τα ποντίκια. 'Η και τα δύο», ανέφερε ακόμη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λευκός Οίκος κατσαρίδες ποντίκια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ