O Σάσα Μπαρόν Κοέν θέλει να πάει στα Όσκαρ ντυμένος... δικτάτορας - iefimerida.gr

O Σάσα Μπαρόν Κοέν θέλει να πάει στα Όσκαρ ντυμένος... δικτάτορας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο διάσημος κωμικός ηθοποιός Σάσα Μπαρόν Κοέν, σύμφωνα με πηγές του The Hollywood Reporter, ανακοίνωσε στην εταιρεία του Paramount ότι σκοπεύει να παραστεί στην τελετή απονομής των Όσκαρ στις 26 Φεβρουαρίου ντυμένος ως... δικτάτορας.
Ο πρωταγωνιστής της ταινίας The Dictator, που σύντομα θα βγει στις αίθουσες είναι καλεσμένος στην τελετή λόγω της συμμετοχής του στην ταινία του Σκορσέζε Hugo που συγκεντρώνει τις περισσότερες υποψηφιότητες για χρυσά αγαλματίδια, αλλά ανακοίνωσε στην εταιρεία του (η ίδια εταιρεία που έκανε την παραγωγή και στο Hugo και στο The Dictator) πως θέλει να εμφανιστεί στην τελετή με την αμφίεση του δικτάτορα στρατηγού Αλαντίν που ερμηνεύει στην νέα του ταινία. Αυτό προκάλεσε την αντίδραση τόσο της Paramount όσο και της Ακαδημίας, αφού απαγορεύεται το promotion οποιασδήποτε ταινίας κατά τη διάρκεια της τελετής, ενώ φοβούνται και τις αντιδράσεις των εκατομμυρίων θεατών που θα παρακολουθήσουν την τελετή ανά τον κόσμο, καθώς ο στρατηγός Αλαντίν αποτελεί έναν χαρακτήρα - παρωδία ηγετών όπως ο Καντάφι. Μένει να δούμε αν ο γνωστός για τις προκλήσεις του Κοέν, θα υλοποιήσει τις ... απειλές του

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ