ΑΕΚ: Πάει για αριστερό εξτρέμ, αμυντικό χαφ και αριστερό μπακ τον Ιανουάριο - iefimerida.gr

ΑΕΚ: Πάει για αριστερό εξτρέμ, αμυντικό χαφ και αριστερό μπακ τον Ιανουάριο

Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα όσα είπε ο Μανόλο Χιμένεθ για τις χειμερινές μεταγραφές ήταν ξεκάθαρα και σαφή.

Ο Ισπανός προπονητής της ΑΕΚ ζήτησε σήμερα να έχει στη διάθεση του τον Ιανουάριο έναν παίκτη που να μπορεί να παίξει και τον ρόλο του (τραυματία) Γιόχανσον ως αμυντικός χαφ (και ως κόφτης για ανάσες στον Σιμόες), έναν παίκτη που να μπορεί να παίξει επιτελικός και αριστερός εξτρέμ όπως ήταν ο (τραυματίας) Μάνταλος και έναν αριστερό μπακ ως λύση πίσω από τον βασικό και αναντικατάστατο Ελντερ Λόπες (παίζει έντονα το όνομα του Ρότσα του Παναιτωλικού).

Η 4η μεταγραφή που άφησε... ανοιχτή έχει να κάνει με χαφ με οργανωτικές ικανότητες και ανάλογα την εικόνα του Παναγιώτη Κονέ στα επόμενα παιχνίδια μέσα στον Δεκέμβριο.

Οι 3-4 μεταγραφές που είπε ο Χιμένεθ είναι ο στόχος του και μένει να φανεί το πλάνο που θα υλοποιήσει η διοίκηση της ΑΕΚ, η οποία πάντως έχοντας έσοδα περίπου στα 8 εκατ.ευρώ από την πορεία στο Europa League θα οφείλει να ενισχύσει την ομάδα που είναι πρώτη στο πρωτάθλημα και διεκδικεί τον φετινό τίτλο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ