Ανδρουλάκης μετά την συνάντηση με Φώφη: Χρειάζεται συλλογικότητα και εσωτερική δημοκρατία - iefimerida.gr

Ανδρουλάκης μετά την συνάντηση με Φώφη: Χρειάζεται συλλογικότητα και εσωτερική δημοκρατία

Φωτογραφία: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνάντηση με το Νίκο Ανδρουλάκη είχε η Φώφη Γεννηματά, στο πλαίσιο των επαφών της ενόψει του συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής.

Η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα με τον ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, τον οποίο συμπεριέλαβε η Φ. Γεννηματά στο 6μελές Πολιτικό Συμβούλιο του νέου φορέα

Συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη, αμέσως μετά τη συνάντηση σημείωναν πως «μας ενώνουν κοινές αγωνίες και κοινοί στόχοι. Εχουμε μπροστά μας μια τεράστια πρόκληση μετά τη μαζική συμμετοχή δεκάδων χιλιάδων προοδευτικών πολιτών στις 12 και 19 Νοεμβρίου».

Προσέθεταν δε πως «πρέπει να φτιάξουμε ένα ριζοσπαστικό και προοδευτικό πρόγραμμα που θα δίνει απαντήσεις σε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας» και κατέληγαν: «Η παράταξή μας πρέπει να έχει ισχυρή πολιτική αυτονομία, θεσμική λειτουργία και διαφάνεια. Με συλλογικότητα και εσωτερική δημοκρατία αφήνοντας τα λάθη στο παρελθόν».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ