Μια μέρα με τα παιδιά στο βιβλιοπωλείο! - iefimerida.gr

Μια μέρα με τα παιδιά στο βιβλιοπωλείο!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυτό το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου, λίγο πριν τα χριστουγεννιάτικα δώρα και παιχνίδια, πηγαίνουμε με τα παιδιά στα βιβλιοπωλεία και ανακαλύπτουμε τον μαγευτικό κόσμο των παιδικών βιβλίων.

Για τρίτη συνεχή χρονιά επτά μικρά βιβλιοπωλεία σε όλη την Ελλάδα διοργανώνουν μια ξεχωριστή ημέρα αφιερωμένη στα παιδιά και στα βιβλία. Μια μεγάλη γιορτή για τα βιβλία και την ανάγνωση, γεμάτη εκπλήξεις και προσφορές!

Η ιδέα για την ξεχωριστή αυτή μέρα ξεκίνησε από τα μικρά ανεξάρτητα βιβλιοπωλεία των ΗΠΑ. Στόχος της διοργάνωσης είναι να επισκεφτούν γονείς και παιδιά ένα βιβλιοπωλείο, να γνωρίσουν οι μικροί αναγνώστες αυτόν τον ξεχωριστό χώρο που προσφέρει γνώση και ψυχαγωγία, να γίνει η επίσκεψη στο βιβλιοπωλείο μια αγαπημένη συνήθεια, όπως είναι η παιδική χαρά ή ο παιδότοπος, και τελικά να αγαπήσουν τα παιδιά τα βιβλία, το διάβασμα, τα βιβλιοπωλεία. Μια μέρα στο βιβλιοπωλείο μπορεί να γίνει μια αξέχαστη εμπειρία για μικρούς και μεγάλους!

Εκπλήξεις και προσφορές στα 7 βιβλιοπωλεία

Τα επτά βιβλιοπωλεία που συμμετέχουν στη δράση «Μια μέρα με το παιδί μου στο βιβλιοπωλείο» έχουν προγραμματίσει για το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου διάφορες δράσεις με αφορμή ένα βιβλίο, καθώς και ειδικές προσφορές σε παιδικές εκδόσεις.

Μπορείτε λοιπόν να επισκεφτείτε:

Το Αdagio II στη Ναύπακτο

Παιδική εκδήλωση και δημιουργικό εργαστήριο για παιδιά, που συντονίζει η «Σβούρα της Ναυπάκτου» με αφορμή το βιβλίο «Πρώτος μου Μάλο: Με οικογένεια», σε διασκευή Τζέμης Τασάκου και εικονογράφηση του Βασίλη Γρίβα που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μεταίχμιο. (Νότη Μπότσαρη10, Ναύπακτος).

Το Booktalks στο Παλαιό Φάληρο

Πολλές εκπτώσεις και προσφορές για όλα τα παιδικά βιβλία για την ημέρα της γιορτής (Αγ. Αλεξάνδρου & Αρτέμιδος, Π. Φάληρο)

Το Free Thinking Zone στην Αθήνα

Παρουσίαση του βιβλίου της Στέλλας Κάσδαγλη, σε εικονογράφηση Τόμεκ Γιοβάνη, «Πριγκίπισσα Αθηνά: Μα τι κάνουν οι πριγκίπισσες όλη μέρα;» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πατάκη. Μια ιστορία για μια αληθινή πριγκίπισσα που δεν επαναπαύεται στα πλούτη της αλλά δημιουργεί η ίδια τον μαγικό κόσμο της. Την ίδια μέρα 20-30% έκπτωση στα παιδικά βιβλία. (Σκουφά 64, Αθήνα)

Ο Σπόρος στην Κηφισιά

Παρουσίαση του παιδικού βιβλίου «Ο αρκούδος και το πιάνο» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μικρή Σελήνη, με μουσική επένδυση. (Δροσίνη 7 Κηφισιά)

Η Μυθιστορία στη Θεσσαλονίκη

Την ημέρα της γιορτής θα γίνεται 20% έκπτωση σε όλα τα παιδικά βιβλία και μεγάλες προσφορές σε επιλεγμένα παιδικά βιβλία. Η Στέλλα και η Τζίνα θα κεράσουν μικρούς και μεγάλους κέικ και χυμούς. (Βαφοπούλου Γεωργίου 20, Θεσσαλονίκη)

Ο Πελεκανάκης στα Χανιά

Όλη την ημέρα θα γίνεται έκπτωση 30% σε όλα τα παιδικά και εφηβικά βιβλία, ενώ το βιβλιοπωλείο θα προσφέρει σε κάθε παιδί έναν ξύλινο ανεμόμυλο. (Χάληδων 89, Χανιά)

Η Χάρτα στο Βόλο

Η Χάρτα θα προσφέρει όλα τα παιδικά βιβλία με έκπτωση. Στις 12:30 έχει προγραμματιστεί προβολή παιδικής ταινίας με ζεστό ποπ κορν για όλα τα παιδιά! (Σκενδεράνη 16Α-Β, Βόλος)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ