Αλλαξε λουκ η Κέιτ Χολμς -Με μαλλί αλά γκαρσόν [εικόνες] - iefimerida.gr

Αλλαξε λουκ η Κέιτ Χολμς -Με μαλλί αλά γκαρσόν [εικόνες]

Η Κέιτι Χολμς με το νέο της λουκ. Φωτογραφία: Splash News
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με νέο λουκ, σχεδόν αγνώριστη εθεάθη η διάσημη ηθοποιός Κέιτι Χολμς στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Η 38χρονη ηθοποιός και πρώην σύζυγος του Τομ Κρουζ, είχε μία ρετρό εμφάνιση αφότου αποφάσισε να κόψει τα μαλλιά της κοντά. Η Χολμς, που δεν διστάζει να αλλάζει το λουκ της, εμφανίστηκε με ένα ροδακινί παλτό, το οποίο ήταν τόσο φαρδύ επάνω της που έκρυβε το λεπτό κορμί της.

Αλλαξε λουκ η Κέιτ Χολμς -Με μαλλί αλά γκαρσόν [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Σίγουρα όμως, το πελώριο παλτό την προστάτευε από το κρύο του χειμώνα καθώς έκανε μια βόλτα στα καταστήματα της Νέας Υόρκης. Μάλιστα, ο φακός την απαθανάτισε κάποια στιγμή, να προσπαθεί να ζεστάνει τα χέρια της.

Το λουκ της συμπλήρωσε με ένα παντελόνι τζιν και ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια, αντί για τα συνηθισμένα τακούνια της. Η ηθοποιός δε δίστασε επίσης, να μην βάλει ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπό της.

Αλλαξε λουκ η Κέιτ Χολμς -Με μαλλί αλά γκαρσόν [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η Κέιτι, που δεν μιλά για την ερωτική της ζωή, αφήνοντας τους θαυμαστές της με την απορία, αποκάλυψε τη σχέση της με τον βραβευμένο με όσκαρ ηθοποιό Τζέιμι Φοξ, τον περασμένο Σεπτέμβριο. Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2013, αλλά κατάφεραν να κρατήσουν κρυφή τη σχέση τους λόγω ενός όρου στο διαζύγιό της που της απαγόρευε να εμφανίζεται δημόσια με νέο σύντροφο.

Αλλαξε λουκ η Κέιτ Χολμς -Με μαλλί αλά γκαρσόν [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κέιτι Χολμς Τομ Κρουζ Τζέιμι Φοξ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ