Η Κάλεϊ Κουόκο παντρεύεται και δεν μπορεί να το πιστέψει [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Κάλεϊ Κουόκο παντρεύεται και δεν μπορεί να το πιστέψει [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρόταση γάμου ανήμερα των γενεθλίων της δέχτηκε η γνωστή ηθοποιός Κάλεϊ Κουόκο της τηλεοπτικής σειρά «The Big Bang Theory» και η συγκίνησή της ήταν πολύ μεγάλη.

Στο βίντεο που ανάρτησε στο Instagram ο σύντροφός της Καρλ Κουκ, η ηθοποιός ξέσπασε σε κλάματα καθώς έδειχνε το δαχτυλίδι της στην κάμερα.

Η Κάλεϊ Κουόκο παντρεύεται και δεν μπορεί να το πιστέψει [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Η Κάλεϊ Κουόκο και ο Καρλ Κουκ. Φωτογραφία: AP

Η Κάλεϊ οριστικοποίησε το διαζύγιό της από τον πρώην σύζυγό της Ράιαν Σουίτινγ τον Μάιο του 2016, μετά από τρία χρόνια γάμου.

Who knew my prior post was oracular. Well after nearly two years I finally got up the courage to ask her to marry me. This is the best night of my life and I think the video shows it is the best night for kaley as well.....if she said yes!!!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Karl Cook (@mrtankcook) στις Νοέ 30, 2017, 7:05μμ PST

Ο Καρλ, ιππέας στο επάγγελμα, τράβηξε σε βίντεο την Κάλεϊ, μόλις ένα λεπτό αφότου της έκανε την πρόταση γάμου. Στο βίντεο ,φαίνεται να την ρωτά: «Αγάπη; Πώς είσαι αγάπη; Τι είναι αυτό στο δάχτυλό σου;».

Η ηθοποιός, δείχνοντας στην κάμερα το δαχτυλίδι, λέει: «Αρραβωνιαστήκαμε!». Ωστόσο, ακούγεται ο Καρλ που της λέει: «Δεν έχει πει ακόμη το ναι».

«Ναι, Λέω ναι! Λέω ναι!» απαντά η Κάλεϊ.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Karl Cook (@mrtankcook) στις Νοέ 30, 2017, 7:30μμ PST

Στη λεζάντα του βίντεο, ο Καρλ γράφει: «Επιτέλους, μετά από σχεδόν δύο χρόνια, βρήκα τελικά το θάρρος να της ζητήσω να με παντρευτεί. Αυτή είναι η ομορφότερη νύχτα της ζωής μου και νομίζω πως το βίντεο δείχνει ότι είναι και η ομορφότερη νύχτα της Κάλεϊ... είπε το ναι!!!».

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Karl Cook (@mrtankcook) στις Νοέ 11, 2017, 7:09μμ PST

Η γνωστή ηθοποιός, που σύμφωνα με το Forbes είναι η δεύτερη υψηλότερη τηλεοπτική ηθοπποιός στον πλανήτη, γνώρισε τον Καρλ την περασμένη άνοιξη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κάλεϊ Κουόκο Bg Bang Theory πρόταση γάμου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ