Μιζούρι: Γονείς έβαλαν τον 4 μηνών γιο τους στο φούρνο μικροκυμάτων και τον έκαψαν [εικόνες] - iefimerida.gr

Μιζούρι: Γονείς έβαλαν τον 4 μηνών γιο τους στο φούρνο μικροκυμάτων και τον έκαψαν [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια αδιανόητη εγκληματική πράξη έκαναν δύο γονείς στις ΗΠΑ καθώς φέρεται πως έβαλαν τον 4 μηνών γιο τους στο φούρνο μικροκυμάτων.

Η Αστυνομία του Μιζούρι έχουν απαγγείλει κατηγορίες καθώς έβαλαν το παιδάκι τους στο φούρνο μικροκυμάτων και το άναψαν.

Ο λόγος για τον Derick και τη Mikala, που την Τρίτη συνελήφθησαν από τις αρχές και τώρα είναι υπό κράτηση με την εγγύηση να έχει οριστεί στις 500.000 δολάρια.

Μιζούρι: Γονείς έβαλαν τον 4 μηνών γιο τους στο φούρνο μικροκυμάτων και τον έκαψαν [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Μιζούρι: Γονείς έβαλαν τον 4 μηνών γιο τους στο φούρνο μικροκυμάτων και τον έκαψαν [εικόνες] | iefimerida.gr 1


Η 22χρονη μάνα είπε σε κοινωνικό λειτουργό ότι ο 22χρονος πατέρας του βρέφους το έριξε κάτω για να αναπαραστήσει μια τηλεοπτική διαφήμιση και πως στην συνέχεια το έβαλε στο φούρνο μικροκυμάτων και τον άναψε για λίγο.

Το ζευγάρι όμως στους γιατρούς είπε ότι το κάψιμο δευτέρου βαθμού που είχε στο πρόσωπό του το μωρό ήταν στην πραγματικότητα... εξάνθημα, και πιο συγκεκριμένα, ένα σημάδι που δημιουργήθηκε από χημικό καθαριστικό.

Μιζούρι: Γονείς έβαλαν τον 4 μηνών γιο τους στο φούρνο μικροκυμάτων και τον έκαψαν [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Το 4 μηνών αγοράκι υποβλήθηκε σε θεραπεία τον Απρίλιο για εγκαύματα στο πρόσωπο, όπως αναφέρει το δικαστήριο ενώ επίσης είχε υποστεί κάταγμα κρανίου και υποδόριο αιμάτωμα εξ' αιτίας της συγκέντρωσης αίματος μεταξύ εγκεφάλου και κρανίου.

Αγνωστος παραμένει ο λόγος που κανείς δεν έκανε καταγγελία νωρίτερα στις αρχές εναντίον των γονιών και η σύλληψή τους πραγματοποιήθηκε 7 μήνες μετά από το συμβάν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ