Ο Φλαμπουράρης ψάχνει Αραβες για να επενδύσουν στη χώρα - iefimerida.gr

Ο Φλαμπουράρης ψάχνει Αραβες για να επενδύσουν στη χώρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η προσέλκυση αραβικών κεφαλαίων σε εγχώριες επενδύσεις ήταν το αντικείμενο συνάντησης που είχε ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης, με Αραβες επιχειρηματίες.

Συγκεκριμένα ο κ. Φλαμπουράρης πραγματοποίησε σήμερα συνάντηση με Άραβες επιχειρηματίες και εκπροσώπους επιμελητηρίων αραβικών συμφερόντων που συμμετείχαν στο 6ο Αραβο–Ελληνικό Οικονομικό Forum. Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο διευθυντής του οικονομικού γραφείο του Πρωθυπουργού, Γιώργος Τσίπρας.

Βασικό θέμα της συζήτησης ήταν η προσέλκυση αραβικών κεφαλαίων σε εγχώριες επενδύσεις, που αφορούν ευρύ φάσμα της ελληνικής οικονομίας. Οι Άραβες επιχειρηματίες εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους στις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας, εκτιμώντας πως είναι πλέον σαφή τα σημάδια ανάκαμψης της χώρας.

Από την πλευρά του ο υπουργός Επικρατείας χαιρέτισε τη θετική στάση που εξέφρασαν οι επιχειρηματίες και ζήτησε να υπάρξουν συγκεκριμένες επενδυτικές προτάσεις.

Ο Φλαμπουράρης ψάχνει Αραβες για να επενδύσουν στη χώρα  | iefimerida.gr 0


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φλαμπουραρης επενδυτές Άραβες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ