INTERSPORT: Μοναδική ποικιλία προϊόντων για παιδιά και μεγάλους σε εκπληκτικές τιμές! [βίντεο] - iefimerida.gr

INTERSPORT: Μοναδική ποικιλία προϊόντων για παιδιά και μεγάλους σε εκπληκτικές τιμές! [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι γιορτές πλησιάζουν και είναι η ώρα για μια βόλτα στα μαγαζιά, τουλάχιστον για μια πρώτη ματιά προκειμένου να πάρουμε ιδέες για τις χριστουγεννιάτικες αγορές.

Τα δώρα για τα βαφτιστήρια, τα ανίψια και όλο το σόι γενικά, είναι σίγουρα ένας μεγάλος μπελάς και τις περισσότερες φορές δεν μπορούμε να επιλέξουμε τι είναι καλύτερο να πάρουμε. Ένα παιχνίδι ή ένα ρούχο;

Μπαίνοντας σε ένα από τα πολλά καταστήματα της INTERSPORT, η απάντηση ήταν μπροστά μου. Η ποικιλία των επιλογών ήταν τόσο μεγάλη που πραγματικά τα έχασα.

Ξεκίνησα λοιπόν την αναζήτησή μου από τα παιδικά. Τι να πρωτοδιαλέξω; Μπουφάν, παιδικές φόρμες, ζακέτες ή κολάν; Τα ήθελα όλα και φυσικά σε όλα τα χρώματα! Δεν μπορούσα να αντισταθώ. Το ίδιο και οι κόρες μου. Μαγεύτηκαν από την ποικιλία χρωμάτων και τα σχέδια. Φούξια, κόκκινα, έντονα μπλε και ροζ τράβηξαν την προσοχή τους.

Το μάτι μου όμως έπεσε και στα γυναικεία και ανδρικά μπουφάν. Όπως φαίνεται, δε θα έφευγα από το κατάστημα με μία μόνο τσάντα. Άρχισα κι εγώ, όπως και τα παιδιά μου να δοκιμάζουμε τα πάντα. Η ποιότητα των προϊόντων ήταν εμφανής, αλλά μόλις τα φορέσαμε, νιώσαμε μοναδικά. Ήξερα πως δε θα ήταν ρούχα που θα καταστρέφονταν με την πρώτη φορά. Σίγουρα θα κάναμε πολλές εξορμήσεις με αυτά.

Άρχισα να ρωτάω την πωλήτρια για περισσότερες πληροφορίες. Με ενημέρωσε φυσικά για την ποικιλία των προϊόντων, αλλά και για το πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, σύμφωνα με το οποίο με κάθε αγορά παιδικών ρούχων από την INTERSPORT, η εταιρεία θα «ζεστάνει» τα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου» προσφέροντας 600 μπουφάν!

Η επόμενη έκπληξη που με περίμενε ήταν μόλις αντίκρισα το καρτελάκι με την τιμή. Δεν μπορούσα να το πιστέψω.

Παιδικά μπουφάν McKINLEY με αδιαβροχοποίηση μέχρι 3.000 mm μόνο με 29,99 ευρώ, ή ανδρικά και γυναικεία McKINLEY μόνο με 39,99 ευρώ, φυσικά αποκλειστικά στην INTERSPORT.

Όπως μπορεί να καταλάβει κανείς, δεν περίμενα τις γιορτές για να ψωνίσω. Έφυγα από το κατάστημα γεμάτη σακούλες και στο μυαλό μου σχεδίαζα τις επόμενες εξορμήσεις μου τόσο στην INTERSPORT όσο και σε κάποιο χιονοδρομικό κέντρο για να τεστάρουμε τα προϊόντα που αγοράσαμε. Φυσικά όλα τα προϊόντα των καταστημάτων INTERSPORT, και ίσως ακόμη μεγαλύτερη ποικιλία, μπορείτε να τα βρείτε και στο eShop www.intersport.gr.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ