Ολα τα χριστουγεννιάτικα Bazaar του Σαββατοκύριακου -Χαμηλές τιμές, καλός ο σκοπός

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, οργανώνονται φιλανθρωπικά μπαζάρ οργανώσεων και σωματείων με μικροαντικείμενα και λιχουδιές.

Τα χρήματα πηγαίνουν για καλό σκοπό και πέρα από τα δωράκια που θα βρούμε, μπορούμε να απολαύσουμε σπιτικά μελομακάρονα, δίπλες και κουραμπιέδες, γλυκά κουταλιού και μυρωδάτα λικέρ.

Κάποιο από τα παρακάτω μπαζάρ, είναι κοντά σου.


-Το περίπτερο της ΕΛΕΠΑΠ /ARTεμείς

«Ξεκινήσαμε! Ελάτε όλοι στο περίπτερο της ΕΛΕΠΑΠ /ARTεμείς στο Golden Hall».
Εκεί θα βρούμε υπέροχα, χριστουγεννιάτικα δώρα, χειροποίητες δημιουργίες των ενηλίκων αποφοίτων της ΕΛΕΠΑΠ.
Πορσελάνες, είδη σπιτιού, κοσμήματα, ρούχα, αλλά και πίνακες ζωγραφισμένους απο τους μικρούς καλλιτέχνες της ΕΛΕΠΑΠ.

Κάθε μέρα μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου, ώρες καταστημάτων, ισόγειο επίπεδο.

Παράλληλα, σήμερα Παρασκευή 1/12 και αύριο Σάββατο 2/12 μη χάσετε το Χριστουγεννιάτικο περίπτερο της ARTεμείς /ΕΛΕΠΑΠ στο εμπορικό κέντρο Athens Metro Mall, στον Άγιο Δημήτριο.
Από τις 10.00-20.00 θα μπορείτε να κάνετε τις Χριστουγεννιάτικες αγορές σας και να ενισχύσετε το πολυετές έργο της ΕΛΕΠΑΠ.


-Ίδρυμα για το Παιδί «Η Παμμακάριστος»

To Ίδρυμα για το Παιδί «Η Παμμακάριστος» διοργανώνει το καθιερωμένο του μπαζάρ 3, 4, 5 Δεκεμβρίου στο μετρό Συντάγματος. Ανοιχτά 09:00 – 21:00.


-Το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Κέντρου Ειδικών Ατόμων η «Χαρά»

Το Κέντρο Ειδικών Ατόμων η «Χαρά» προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να δώσουν το παρών στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar που πραγματοποιείται με σκοπό την ενίσχυση του. Το ραντεβού δίνεται για 1, 2 και 3 του μήνα στο Παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας.
Εθελοντές και φίλοι του Κέντρου έχουν βάλει τα δυνατά τους για να προσφέρουν, σε όσους βρεθούν στην εκδήλωση, σπιτικά γλυκά, χειροποίητα στολίδια, κοσμήματα και γούρια.
Στο Bazaar θα τα βρούμε όλα αυτά σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, μαζί με ρούχα και αξεσουάρ.
Τα έσοδα από το Bazaar θα συγκεντρωθούν για την ενίσχυση του οικοτροφείου, που έχει μοναδικό σκοπό και όραμα, την εξασφάλιση της καθημερινής και αξιοπρεπούς διαβίωσης των παιδιών που φιλοξενεί.

Ωρες λειτουργίας του Bazaar: Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 12:00 μ.μ. έως τις 20:00 μ.μ.,
Σάββατο 2 Δεκεμβρίου από τις 10:00 π.μ. έως τις 20:00 μ.μ.
Κυριακή οι ώρες λειτουργίας θα είναι από τις 10:00 π.μ. έως τις 17:00 μ.μ.

Παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας (Σ. Καράγιωργα 2 & Λ. Ποσειδώνος, Γλυφάδα).


-Το παζάρι των παιδιών του χωριού SOS

Μέχρι και το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος θα πραγματοποιήσουν το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι τους, στη αίθουσα του Μετρό στο Σύνταγμα από τις 9:00 το πρωί μέχρι τις 21:00 το βράδυ.

Θα βρούμε χριστουγεννιάτικα δώρα, ρούχα, παιχνίδια και άλλα είδη για εμάς και τους αγαπημένους μας, παιδικά βιβλία, γλυκά και γούρια.

-Monaco Princess: Ενα διήμερο bazaar γεμάτο στιλάτα ρούχα!

H ελληνική εταιρεία γυναικείων ενδυµάτων Monaco Princess διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 2 & 3 ∆εκεµβρίου 2017 Samples Bazaar και προσκαλεί όλες τις φίλες του σικάτου ντυσίματος στο showroom της στο Παλαιό Φάληρο.

Για δύο ηµέρες οι επισκέπτες του Bazaar θα έχουν τη δυνατότητα να βρουν δείγµατα προηγούµενων χειµερινών και καλοκαιρινών συλλογών µας.

Μέρος των εσόδων του Bazaar θα διατεθούν για τους σκοπούς της Στέγης Θηλέων Παλαιού Φαλήρου «Αγιος Αλεξάνδρος».

- Σάββατο & Κυριακή, 2 & 3 ∆εκεµβρίου 2017 από τις 10:00 έως τις 18:00

- Showroom Monaco Princess, Αµφιθέας 113, Παλαιό Φάληρο, 211-1848704

* Η Στέγη Θηλέων Παλαιού Φαλήρου «Ο Αγιος Αλέξανδρος» είναι µη κερδοσκοπικός οργανισµός και φιλοξενεί κορίτσια από 6 έως 24 ετών, τα οποία είναι άπορα, ορφανά ή κακοποιηµένα, ή προέρχονται από διαλυµένες και µονογονεϊκές οικογένειες. Στα παιδιά παρέχεται προστασία, µόρφωση καθώς και επαγγελµατική και κοινωνική αποκατάσταση.

-Χριστουγεννιάτικο Bazaar της Αρωγής

Ο Δήμαρχος Αχαρνών, το Διοικητικό Συμβούλιο της Αρωγής, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων των παιδιών της Αρωγής και το Φιλανθρωπικό Σωματείο Αρωγή μας προσκαλούν στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar που θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του κέντρου, το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017.

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τις λειτουργικές ανάγκες του Κέντρου.
Μπόσκιζας και Πλαταιών 23Α.


-Χριστουγεννιάτικο bazaar από τον Σύλλογο Θεραπευτικής Ιππασίας Ελλάδας
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Σύνδεσμος Θεραπευτικής Ιππασίας Ελλάδας πιστός στο ραντεβού του διοργανώνει το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι του. Το ραντεβού είναι για την Κυριακή, για βόλτες με τα άλογα, παιδότοπο, facepainting, λαχειοφόρο αγορά, φαγητό, ποτό και πολλά δώρα.

Λεωφόρος Παναγιώτη Κανελλοπούλου 10 Τηλέφωνο: 2107488566
Απο τις 09:00 το πρωί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ