Αυτός είναι ο νέος 24χρονος σύντροφος της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν -Μοντέλο και πρώην μποξέρ [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτός είναι ο νέος 24χρονος σύντροφος της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν -Μοντέλο και πρώην μποξέρ [εικόνες]

apimages
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά από 9 χρόνια οn and off σχέσης με τον Σκοτ Ντίσικ, η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν γύρισε σελίδα στη ζωή της και βρήκε νεό σύντροφο.

Είναι ίσως η πιο διακριτική αδελφή της οικογένειας Καρντάσιαν. Η Κόρτνεϊ, πολύ σπάνια επιδίδεται σε αλλαγές και όλα αυτά τα χρόνια που μεταδίδεται το τηλεοπτικό ριάλιτι «Keeping up with the Kardashians», που κάνει θραύση στην Αμερική, δεν την έχουμε δει ποτέ με κανέναν σύντροφο, παρά μόνο με τον Σκοτ Ντίσικ με τον οποίο απέκτησε τρία παιδιά.

Ηταν μια θυελλώδης σχέση με πολλές περιπέτειες που ξεκίνησε το 2006 και έληξε άδοξα πέρυσι. Η 37χρονη Κόρτνεϊ δεν τον παντρεύτηκε ποτέ παρόλο που εκείνος επέμενε για μια τέτοια εξέλιξη στη σχέση τους.

Η διάσημη τηλεπερσόνα σε ένα ταξίδι της στο Παρίσι για την εμβδομάδα μόδας εντυπωσιάστηκε από την ομορφιά του 24χρονου μοντέλου Younes Bendjima από την Αλγερία και αμέσως έγινε το κλικ.

Δείτε το νέο σύντροφο της Κόρντεϊ Καρντάσιαν στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κόρτνεϊ Καρντάσιαν νέος σύντροφος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ