Ο Ράσελ Κρόου γράφει για μωρά εκτός γάμου και βάζει «φωτιά» στο Twitter

Ανά διαστήματα του χρεώνουν σχέσεις με μια σειρά γνωστών γυναικών από την Αυστραλία, αλλά αυτή τη φορά ο Ράσελ Κρόου αποφάσισε να απαντήσει με ένα χιουμοριστικό tweet.

Το τελευταίο δημοσίευμα ήταν του περιοδικού «New Idea» που έλεγε πως ο διάσημος Αυστραλός ηθοποιός είναι «επιτέλους μαζί» με την τραγουδίστρια Ντέλτα Γκούντρεμ.


Η Αυστραλίδα τραγουδίστρια Ντέλτα Γκούντρεμ. Φωτογραφία: AP

Αυτό φαίνεται πως έκανε έξαλλο τον Ράσελ Κρόου και χθες κατέφυγε στο Twitter για να «ζητήσει συγνώμη» από τις «άλλες Αυστραλέζες ερωμένες του» αρνούμενος πως έχει σχέση με την τραγουδίστρια.

Θέλοντας λοιπόν, να ξεκαθαρίσει τις φήμες για την νέα του «σχέση», έκανε την αστεία ανάρτηση στο Twitter:

«Έι Ντέλτα Γκούντρεμ, υπάρχει κάτι για το οποίο πρέπει να μιλήσουμε;» ανέφερε η ανάρτησή του και συνέχισε: «Θέλω να ζητήσω συγνώμη από την Τέριλ Ίρβιν, την Σοφία Φόρεστ, την ανώνυμη Μεξικανή και όλες τις άλλες ερωμένες του περιοδικού Aust. Φαίνεται πως έχω προχωρήσει».

Hey @DeltaGoodrem , anything we should talk about ? Want apologise to @TerriIrwin, Sophia Forrest, the unnamed Mexican companion and all my other Aust Magazine lovers. Seems I’ve moved on pic.twitter.com/M4tQP1ja85

Η Ντέλτα Γκούντρεμ απάντησε πολύ γρήγορα, γράφοντας μια εξίσου αστεία απάντηση στον διάσημο ηθοποιό.

«Αααα, έμαθες τα νέα;! Χαχα... Περίμενες όμως, δεν ήμουν παντρεμένη με τον φίλο μου Σιλ ή έχει τελειώσει αυτό;» τουίταρε. «Όχι περίμενε, θα κάνω ένα μωρό εκτός γάμου! Θεέ μου δεν μπορώ να συνεχίσω. Όπως και να έχει, σ’αγαπώ Ράσελ!».

Oh you only just heard the news?! haha!! .. wait, wasn’t i married to my friend @seal or has that ended?? No, wait I’m having a baby on my own! Gosh i can’t keep up!!
Either way love you Rusty! @russellcrowe ! xx https://t.co/S0seAm5Ega

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ράσελ Κρόου καταφεύγει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να ξεκαθαρίσει τις φήμες σχετικά με την ερωτική του ζωή.

Τον Οκτώβριο, κατέφυγε πάλι στο Twitter για να αποκαλύψει πως μια μελαχρινή γυναίκα με την οποία είχε φωτογραφηθεί στο Μεξικό ήταν στην πραγματικότητα η βοηθός του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ