H Adele ξέχασε τους καλούς της τρόπους [βίντεο] - iefimerida.gr

H Adele ξέχασε τους καλούς της τρόπους [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια διαφορετική πλευρά της προσωπικότητάς της, από αυτή της γλυκιάς και ήρεμης που μας έχει συνηθίσει, έδειξε στα χτεσινά Brit Awards η Adele, η οποία σήκωσε το μεσαίο της δάχτυλο στους διοργανωτές της βραδιάς, επειδή τη διέκοψαν.

Ανεβαίνοντας στη σκηνή για να παραλάβει τα βραβεία του «Καλύτερου άλμπουμ της Χρονιάς» και της «Καλύτερης Τραγουδίστριας», κι ενώ απευθυνόταν στους θαυμαστές της λέγοντας πως νιώθει πολύ υπερήφανη που είναι Βρετανίδα, ο παρουσιαστής, Τζέιμς Κόρντεν τη διέκοψε, προκειμένου να δεχθεί στη σκηνή το συγκρότημα «Blur».

Η 23χρονη τραγουδίστρια έδωσε την «απάντησή» της στον παρουσιαστή, σηκώνοντας το δάχτυλό της και κάνοντας το κοινό να παγώσει, ωστόσο λίγο αργότερα εξήγησε ότι προέβη στη συγκεκριμένη κίνηση επειδή «με έκοψαν ενώ ευχαριστούσα το βρετανικό κοινό για την υποστήριξη του. Με διέκοψαν και ενοχλήθηκα πολύ. Συγγνώμη αν προσέβαλα κάποιον, αλλά και εγώ ένιωσα προσβεβλημένη. Αυτός είναι και ο λόγος που ύψωσα το μεσαίο μου δάχτυλο, το οποίο πήγαινε στους υπεύθυνους των Brit Awards και όχι στους θαυμαστές μου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ