My Style Rocks: Συνεχίζεται η κόντρα Τούνη-Λεοντίτση -«Καρφιά» η μία για την άλλη [βίντεο] - iefimerida.gr

My Style Rocks: Συνεχίζεται η κόντρα Τούνη-Λεοντίτση -«Καρφιά» η μία για την άλλη [βίντεο]

Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ατάκα της Ιωάννας Τούνη για την Σοφία Λεοντίτση περί «πατσαβούρας» έκανε τον γύρο του Διαδικτύου με τις δύο παίκτριες του My Style Rocks να έχουν ψυχρανθεί.

Οι δύο παίκτριες μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής της Ντορέττας Παπαδημητρίου και όπως φαίνεται η κόντρα τους καλά κρατεί.

«Οταν είναι μια κοπέλα που μου επιτίθεται προσωπικά και για τρία επεισόδια σερί με σχολιάζει στην αρχή έμμεσα και έπειτα άμεσα, οφείλω να μιλήσω γιατί σέβομαι τον εαυτό μου πρώτα από όλα... Συγγνώμη κιόλας! Δεν ήταν επίθεση, ήταν αντεπίθεση. Οταν εμένα μου επιτίθενται, αντεπιτίθομαι, γιατί έχω άποψη και γνώμη...", είπε η Ιωάννα Τούνη.

Από την πλευρά της, η Σοφία Λεοντίτση δήλωσε: «Εγώ προσωπικά δεν έχω καμία σχέση. Είναι μια προσωπικότητα που δεν μου ταιριάζει. Δεν είμαι ένας άνθρωπος που θα μιλούσε έτσι, πόσο μάλλον στην τηλεόραση. Μας βλέπει κόσμος και κρινόμαστε από την στάση μας και την συμπεριφορά μας...».

Πηγή βίντεο: gossip-tv

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ My Style Rocks Ιωάννα Τούνη Σοφία Λεοντίτση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ