Θυμός στη Βρετανία: «Τα χρήματα του Brexit θα πάνε και για το Wi-Fi ελληνικών ξενοδοχείων» - iefimerida.gr

Θυμός στη Βρετανία: «Τα χρήματα του Brexit θα πάνε και για το Wi-Fi ελληνικών ξενοδοχείων»

Φωτογραφία: AP Photo/Kirsty Wigglesworth
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Βρετανία έχει μπει σε τροχιά Brexit και όπως μεταδίδει η Daily Mail υπάρχει αρκετός θυμός σχετικά με το πού θα διατεθούν 45 δισ. λίρες από τον λογαριασμό του Brexit.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της βρετανικής ιστοσελίδας, «προέκυψε πως τα μετρητά θα μπορούσαν να πάνε για τη χρηματοδότηση δωρεάν Wi-Fi στα ελληνικά ξενοδοχεία».

Η Daily Mail υποστηρίζει πως το τελευταίο διάστημα υπάρχουν αναφορές πως τα χρήματα θα πάνε όχι μόνο στα ελληνικά ξενοδοχεία αλλά και στην ανακαίνιση σπιτιού του Ζαν Μονέ, αρχιτέκτονα της ευρωπαϊκής ενοποίησης και «πατέρα» της Ευρωπαϊκής Ενωσης, που κοστίζει 10,5 εκατ. λίρες.

Θυμός στη Βρετανία: «Τα χρήματα του Brexit θα πάνε και για το Wi-Fi ελληνικών ξενοδοχείων» | iefimerida.gr 0

Το δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά πως τα χρήματα του Brexit μπορεί «να κατευθυνθούν σε ιδιαίτερα αμφιλεγόμενα έργα, ανάμεσα στα οποία περιλαμβάνονται σχέδια για την εγκατάσταση δωρεάν WiFi σε πάρκα, πλατείες, δημόσια κτίρια και ελληνικά ξενοδοχεία, που κοστίζουν 110 εκατ. λίρες».

Παράλληλα, αναφέρει ότι υπάρχει και η πιθανότητα είναι να δοθούν για δωρεάν σιδηροδρομικά εισιτήρια σε 18ρηδες που θα θελήσουν να ταξιδέψουν για να μάθουν τις ιδρυτικές αξίες της ΕΕ.

«Οι αποκαλύψεις έχουν προκαλέσει νέα ερωτήματα σχετικά με το γιατί η Βρετανία συμφώνησε με το αίτημα της ΕΕ να βάλει δισεκατομμύρια λίρες στα ταμεία των Βρυξελλών για τα επόμενα χρόνια», σημειώνει.

Ο βουλευτής των Τόρις Πίτερ Μπόουν δήλωσε πως η κυβέρνηση «προδίδει την εμπιστοσύνη του βρετανικού λαού» συμφωνώντας να πληρώσει τόσα πολλά χρήματα. Από την πλευρά του ο συντηρητικός βουλευτής Τζέικομπ Ρις-Μογκ δήλωσε πως υπάρχει «αυξανόμενη ανησυχία πως η κυβέρνηση φαίνεται σε αυτές τις διαπραγματεύσεις να “χορεύει” στον ρυθμό της Κομισιόν».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Brexit Daily Mail ελληνικά ξενοδοχεία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ