H τηλεοπτική σειρά Vikings του History Channel ψάχνει Ελληνες ηθοποιούς! - iefimerida.gr

H τηλεοπτική σειρά Vikings του History Channel ψάχνει Ελληνες ηθοποιούς!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έλληνες ηθοποιούς ή μοντέλα προκειμένου να περάσουν από οντισιόν για τα γυρίσματα που θα πραγματοποιηθούν αυτή την εβδομάδα στο Δουβλίνο αναζητούν οι σκηνοθέτες της τηλεοπτικής σειράς Vikings.

Σύμφωνα με την αγγελία, αναζητούνται επειγόντως ελληνόφωνοι άνδρες ηλικίας 18-45 ετών για τα γυρίσματα που θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη εβδομάδα. Οι παραγωγοί αναζητούν:

Άνδρες που να μιλούν άπταιστα ή να καταλαβαίνουν καλά την ελληνική γλώσσα, να είναι κάτοικοι Ιρλανδίας, να ζουν κοντά στο Δουβλίνο ή το Γουίνκλοου, ηλικίας 18-45 ετών, να έχουν ευέλικτο πρόγραμμα για γυρίσματα μέσα στο Νοέμβριο, ενώ θα προτιμηθούν όσοι έχουν γένια.

Στην αίτηση, που μπορείτε να τυποβάλλετε μέσω e-mail, πρέπει να αναφέρετε την ηλικία, το όνομά σας, την τοποθεσία, το ύψος και το βάρος και πρόσφατες φωτογραφίες.

Η σειρά Vikings άρχισε να προβάλλεται το 2013 από το History Channel και αφορά τη ζωή του Ράγκναρ Λόντμπροκ, έναν από τους πιο γνωστούς μυθολογικούς ήρωες της Σκανδιναβίας. Εικονίζει τον Ράγκναρ ως πρώην αγρότη που γίνεται διάσημος μετά τις επιτυχημένες επιδρομές στην Αγγλία με την υποστήριξη της οικογένειάς του και άλλων πολεμιστών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Vikings Έλληνες κομπάρσους casting
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ