Παπαδημούλης: Κόβουμε 325 εκ. από συντάξεις - Δίνουμε 1 δισ. για υποβρύχια - iefimerida.gr

Παπαδημούλης: Κόβουμε 325 εκ. από συντάξεις - Δίνουμε 1 δισ. για υποβρύχια

Παπαδημούλης: «Αντί για συντάξεις να κόψουμε από τα υποβρύχια!»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να παγώσουν οι προμήθειες των δύο υποβρυχίων από τη Γερμανία αντί των περικοπών στις κύριες και επικουρικές συντάξεις, προτείνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, που υποστηρίζει ότι το Βερολίνο θα πρέπει να δειξει «κατανόηση».

Συγκεκριμένα, μιλώντας σήμερα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο Δημήτρης Παπαδημούλης είπε ότι «Σαμαράς και Παπανδρέου μαζί με τον Παπαδήμο ετοίμασαν ένα νομοσχέδιο το οποίο θα παρουσιάσει ο Βενιζέλος το οποίο κόβει και από επικουρικές και από κύριες συντάξεις αναδρομικά από 1/1/2012 για να μαζέψει 325 εκ. ευρώ».

Αντίθετα, ο ΣΥΡΙΖΑ προτείνει την ακύρωση της προμήθειας «των δυο υποβρυχίων από την Γερμανία» που κοστίζουν 1 δισ. ευρώ, «δηλαδή τρείς φορές παραπάνω» όπως ειπε ο Παπαδημούλης που τόνισε ότι από τα δύο υποβρύχια το ένα έχει ήδη παραληφθεί και είναι εκείνο που υποτίθεται πως «γέρνει».

«Πάγωσαν τα Ρώσικα τεθωρακισμένα, πάγωσαν οι Γαλλικές φρεγάτες! Γιατί να μην παγώσουν και τα δύο υποβρύχια που κοστίζουν ένα δισ. ευρώ; Η παραγγελία είναι από τη Γερμανία και η Γερμανία οφείλει να δείξει κατανόηση στα πλαίσια της αλληλεγγύης» είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ