Η Μαρία Κατσανδρή έχασε ένα στοίχημα και έγινε ηθοποιός - iefimerida.gr

Η Μαρία Κατσανδρή έχασε ένα στοίχημα και έγινε ηθοποιός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μαρία Κατσανδρή είναι ηθοποιός και σκηνοθέτις.

Κάποτε μια φίλη της τής είπε ότι μόνο ηθοποιός θα μπορούσε να είναι στη ζωή της. Η Μαρία Κατσανδρή έβαλε στοίχημα ότι αυτό ήταν κάτι που δεν μπορούσε να συμβεί. Το στοίχημα το έχασε. Μια μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία έκανε την φιγούρα της αναγνωρίσιμη στο ευρύ κοινό, αλλά αυτό το βήμα της είναι μόνο μια μικρή παρένθεση στο βιβλίο της ζωής της. Ακολούθησαν άλλα, ακόμα πιο συναρπαστικά βήματα.

Η Μαρία Κατσανδρή πάει κόντρα στο φόβο που είναι «της μόδας» και σκέφτεται τι ωραία που είναι η ζωή.

«Γεννήθηκα στο Σικάγο αλλά από κει έχω μόνο μνήμες μυρουδιών και ήχους, αφού ο μπαμπάς μου είχε σνακ μπαρ. Ήμουν 17 μηνών όταν ήρθα στην Ελλάδα. Μεγάλωσα στο πατρικό της μαμάς μου στο Λόφο Σκουζέ. Πέρασα στη Φιλοσοφική Θεσσαλονίκης αλλά και στο Θέατρο Τέχνης του Κάρολου Κουν. Στη Θεσσαλονίκη δεν πήγα ούτε για την εγγραφή. Τα χρόνια της, που δεν ήταν μόνο η σχολή, ήταν τα πιο καθοριστικά και ουσιαστικά της θεατρικής μου ζωής. Το πρωί πρόβα, το μεσημέρι σχολή και το βράδυ παράσταση. Μεγάλο μάθημα. Μετά, ακολουθώντας τον αγαπημένο, πήγα Παρίσι. Έμεινα εκεί τρία χρόνια. Άλλο μάθημα...».

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη της Μαρίας Κατσανδρή στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ