ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

Κλείνει ο «Κυριακάτικος Ριζοσπάστης»

Το προτελευταίο φύλλο του «Κυριακάτικου Ριζοσπάστη»
Το προτελευταίο φύλλο του «Κυριακάτικου Ριζοσπάστη»

Αναστέλλει την κυριακάτικη έκδοσή του από το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου ο «Ριζοσπάστης».

Η ύλη, που φιλοξενείται στον «Κυριακάτικο Ριζοσπάστη» ενισχυμένη, με περισσότερες σελίδες, εντάσσεται στη νέα έκδοση που θα κυκλοφορεί το Σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εφημερίδας: «Στόχος μας η άνοδος της κυκλοφορίας και της αξιοποίησης της εφημερίδας. Σκοπός αυτής της αλλαγής είναι η ενίσχυση της προσπάθειας, της μάχης που δίνουν τα μέλη και οι φίλοι του Κόμματος και της ΚΝΕ για την καλύτερη αξιοποίηση και διακίνηση της εφημερίδας. Στο εξής, η εξόρμηση με τη νέα έκδοση του “Ριζοσπάστη” θα ξεκινάει σε όλη τη χώρα από το πρωί του Σαββάτου και θα συνεχίζεται μέχρι και τη Δευτέρα, αυξάνοντας τις δυνατότητες και τα περιθώρια να οργανωθεί καλύτερα και πλατύτερα η διακίνηση του φύλλου, να φτάσει σε περισσότερα εργατικά – λαϊκά σπίτια, σε περισσότερους χώρους δουλειάς, σε περισσότερους νέους, γυναίκες, αυτοαπασχολούμενους.

Ένας πιο ενισχυμένος 'Ριζοσπάστης', καλύτερο εφόδιο στις μάχες που δίνει το Κόμμα. Επιδιώκουμε ο «Ριζοσπάστης» να αναβαθμιστεί, να ανεβάσει την ποιότητά του περιέχοντας πιο πλούσια ύλη από αυτήν που έβρισκαν μέχρι τώρα οι αναγνώστες του στην κυριακάτικη έκδοση, εμπλουτισμένη και με άλλα θέματα της επικαιρότητας, αφού θα ενσωματώσει και ένα μέρος της ύλης που τώρα δημοσιεύεται στο σαββατιάτικο φύλλο. Η νέα έκδοση θα έχει 40 σελίδες, με αρθρογραφία, ρεπορτάζ, έρευνες, ειδικές σελίδες για εργαζόμενους, για γυναίκες, για τους στρατευμένους, την ιδεολογία, την επιστήμη κ.ά».

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.