Αγγελάκια της Victoria's Secret με ροζ ρομπάκια χορεύουν έξαλλα και φωνάζουν ρατσιστικά συνθήματα [βίντεο] - iefimerida.gr

Αγγελάκια της Victoria's Secret με ροζ ρομπάκια χορεύουν έξαλλα και φωνάζουν ρατσιστικά συνθήματα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το σόου της Victoria's Secret στη Σαγκάη το απόλαυσε ολόκληρος ο πλανήτης την περασμένη εβδομάδα.

Τι συνέβη όμως στα παρασκήνια;

Μέχρι σήμερα δεν είχε πάρει γεύση το κοινό. Η αποκάλυψη έγινε μέσω ενός βίντεο που ανέβηκε στο Twitter και το οποίο προκάλεσε ερωτηματικά και δυσφορία.
Και αυτό γιατί ναι μεν τα αγγελάκια, φορώντας τα ροζ ρομπάκια τους, χόρευαν και τραγουδούσαν στα παρασκήνια του σόου, ωστόσο, φαίνεται ότι φώναζαν ένα σύνθημα το οποίο μπορεί να εκληφθεί ως ρατσιστικό.

Συγκεκριμένα ακούγονται να λένε «Ν-word», μια έκφραση η οποία χρησιμοποιείται από κάποιον όταν θέλει να αναφερθεί υποτιμητικά στους αφροαμερικανούς. Ταυτόχρονα τα αγγελάκια τραγουδούσαν το Bodak Yellow. «'I don't wanna choose / And I'm quick, cut a n***a off, so don't get comfortable».

Τα περισσότερα από τα αγγελάκια που συμμετέχουν στο ξεφάντωμα είναι λευκά και σίγουρα στην αρχή διακρίνεται η Κάρλι Κλος. Παραμένει άγνωστο αν είναι αυτή που φώναξε τη φράση που θεωρείται ρατσιστική.

The Victoria's Secret angels singing Cardi B's "Bodak Yellow" backstage. pic.twitter.com/gGFbNBnQLI

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αγγελάκια Victoria's Secret
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ