Παλιά, καλή Lady Gaga -Με... ανύπαρκτο μπικίνι όλα στη φόρα [εικόνες] - iefimerida.gr

Παλιά, καλή Lady Gaga -Με... ανύπαρκτο μπικίνι όλα στη φόρα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Lady Gaga σίγουρα ξέρει πως να ρίχνει το Instagram. Μετά τη φωτογραφία που δημοσίευσε την Τρίτη όπου είναι καβάλα σε ένα άλογο, χθες αποφάσισε να μην αφήσει και πολλά στη φαντασία των θαυμαστών της.

Η 30χρονη τραγουδίστρια ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες με ένα άκρως αποκαλυπτικό μαγιό σε παραλία του Μαϊάμι.

From the woods for Thanksgiving to the beach for Tour in Miami! #beyourself #ladygaga #beachwear #JoanneWorldTourMiami Bienvenidos a Miami!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lady Gaga (@ladygaga) στις Νοέ 29, 2017, 3:36μμ PST

Τι φορούσε; Ένα top φτιαγμένο από χρυσή αλυσίδα, που δεν κάλυπτε και πολλά από το στήθος της και άσπρο μπικίνι thong με αλυσίδες, χωρίς να διστάσει μάλιστα να δείξει και το πίσω μέρος του μαγιό. Η βραβευμένη με 6 Grammy ολοκλήρωσε το look με χρυσο τσόκερ και μεγάλια γυαλιά ηλίου στυλ aviator.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lady Gaga (@ladygaga) στις Νοέ 29, 2017, 3:51μμ PST

Η Lady Gaga συνόδευσε τη φωτογραφία με τη λεζάντα: «Από τα δάση για την Ημέρα των Ευχαριστιών στην παραλία για το Tour στο Μαϊάμι» ενώ η φωτογραφία που τη δείχνει πλάτη στην κάμερα και στην οποία αποκαλύπτει τα οπίσθιά της είχε την περιέργη λεζάντα: «Φωνάξτε με Princess Peach».

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lady Gaga (@ladygaga) στις Νοέ 29, 2017, 6:08μμ PST

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lady Gaga (@ladygaga) στις Νοέ 28, 2017, 11:31πμ PST

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ lady gaga instagram μαγιό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ