Μαριάς: Διαχρονικές οι πολιτικές ευθύνες για τις φονικές πλημμύρες στη δυτική Αττική - iefimerida.gr

Μαριάς: Διαχρονικές οι πολιτικές ευθύνες για τις φονικές πλημμύρες στη δυτική Αττική

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη διαχρονική εγκληματική αμέλεια και ευθύνη των διαδοχικών ελληνικών κυβερνήσεων και της Περιφέρειας Αττικής που επέτρεψαν το μπάζωμα των ρεμάτων και δεν προχώρησαν στην εκτέλεση των αναγκαίων αντιπλημμυρικών έργων, κατήγγειλε μιλώντας στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες ο πρόεδρος του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ - Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ», ευρωβουλευτής, Νότης Μαριάς.

Ο κ. Μαριάς, κατά τη διάρκεια της σχετικής συζήτησης για τις καταστροφικές πλημμύρες, αφού αναφέρθηκε στις διαχρονικές πολιτικές ευθύνες των διαδοχικών κυβερνήσεων και της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης, σημείωσε:

«Ζητούμε γι άλλη μια φορά από την Επιτροπή σε συνεργασία με τις ελληνικές Αρχές να προχωρήσει στις αναγκαίες ενέργειες για αποδέσμευση των σχετικών κονδυλίων από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Αλληλεγγύης και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης προκειμένου να αποκατασταθούν οι ζημιές, να γίνουν αντιπλημμυρικά έργα και να αποζημιωθούν άμεσα οι πληγέντες που ξεσπιτώθηκαν κι έχασαν τις περιουσίες τους».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ