Signet Rings: Αυτά τα ιδιαίτερα δαχτυλίδια είναι η νέα τάση στα κοσμήματα - iefimerida.gr

Signet Rings: Αυτά τα ιδιαίτερα δαχτυλίδια είναι η νέα τάση στα κοσμήματα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μιλάμε πολύ συχνά για τάσεις στην μόδας, την ομορφιά και τα αξεσουάρ.

Σίγουρα τα κοσμήματα μας είναι τα πιο πολύτιμα αξεσουάρ. Συχνά βλέπουμε και ακολουθούμε πολλά και διαφορετικά trends. Τα τελευταία χρόνια πολλές σταρ αλλά και γυναίκες από τον χώρο της μόδας φορούν πολλά δαχτυλίδια, μικρά ή μεγάλα, μίνιμαλ ή ογκώδη και εντυπωσιακά που κάνουν statement και φυσικά η καθεμία τα συνδυάζει διαφορετικά και δημιουργεί το δικό της signature συνδυασμό κοσμημάτων και κυρίως δαχτυλιδιών.

Η νέα, πολύ δημοφιλής τάση ακούει στο όνομα Signet Rings και πρόκειται για τα δαχτυλίδια-σφραγίδα, μια τάση που έχει τις ρίζες τις πολύ πίσω στον χρόνο ήδη από την αρχαία Αίγυπτο και την αρχαία Ελλάδα. Χρησιμοποιούνταν για να σηματοδοτούν την εξουσία και το κύρος ενώ σφράγιζαν εμπορικές συναλλαγές. Στο σήμερα τα ιδιαίτερα αυτά κοσμήματα επανέρχονται για να εξασφαλίσουν και να σφραγίσουν το στυλ σου.

Ανακαλύψτε τα πιο όμορφα σχέδια δαχτυλιδιών signet στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ signet rings δαχτυλίδια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ