Βορίδης για πώληση όπλων στην Σαουδική Αραβία: Yπάρχει παραβίαση του νόμου περί μεσαζόντων - iefimerida.gr

Βορίδης για πώληση όπλων στην Σαουδική Αραβία: Yπάρχει παραβίαση του νόμου περί μεσαζόντων

Φωτογραφία: IntimeNews/ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανοικτή παραμένει η υπόθεση της Σαουδικής Αραβίας, σύμφωνα με τον Μάκη Βορίδη, καθώς η κυβέρνηση δεν έδωσε απαντήσεις σχετικά με την πώληση βλημάτων.

Ο Τομεράρχης Εσωτερικών της ΝΔ επισήμανε πως στη συμφωνία με την Σαουδική Αραβία υπήρχε μεσάζοντας, ενώ αναφέρθηκε και στον ρόλο που παίζει η εταιρεία με την οποία έγινε η συμφωνία.

Μιλώντας για τον Πάνο Καμμένο, υπογράμμισε ότι ο υπουργός Άμυνας ομολόγησε στην Βουλή πως δεν μίλησε με τον Σαουδάραβα ομόλογό του.

Ο Μάκης Βορίδης αποκάλυψε, δε, πως σήμερα στη Βουλή κατατέθηκε ένα έγγραφο, το πιστοποιητικό τελικού χρήστη, όπως είπε, στο οποίο αναγνωρίζεται ο Βασίλης Παπαδόπουλος ως εξαγωγική οντότητα. Σύμφωνα με τον κ. Βορίδη το συγκεκριμένο έγγραφο θα αναλυθεί διότι, όπως είπε, εγείρονται ερωτήματα.

«Τους πιάσαμε με την γίδα στην πλάτη», είπε χαρακτηριστικά, κατηγορώντας την κυβέρνηση για την υπόθεση, ενώ όπως είπε «στο κάδρο των ευθυνών μπήκε και ο πρωθυπουργός».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μάκης Βορίδης Σαουδική Αραβία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ