Με αυτά τα παπούτσια θα χορεύεις μέχρι το πρωί στα γιορτινά πάρτι

Σαν άλλη Σταχτοπούτα, πιο σύγχρονη και πιο απαιτητική αυτήν την φορά, θες το ιδανικό παπούτσι για χορό, που θα εντυπωσιάσει αλλά ταυτόχρονα είναι και άνετο.

Για να μην φύγεις από τον χορό τρέχοντας ... από τον πόνο και με πόδια ταλαιπωρημένα και κουρασμένα, αλλά να ξεφαντώσεις πραγματικά στα πάρτι αυτών των ημερών.

Παπούτσια με τακούνι, πέδιλα, kitten heels, μποτάκια αλλά και φλατ εναρμονίζονται με το κλίμα των γιορτών και τραβούν όλα τα βλέμματα με την λάμψη τους. Σε ιδιαίτερες, γιορτινές αποχρώσεις, από πολυτελή υφάσματα όπως το βελούδο και το σατέν, με υπέροχα απλικαρισμένα και κεντημένα στολίδια ή καλυμμένα με παιχνιδιάρικο glitter, θα σου κλέψουν την καρδιά.

Ό,τι κι αν επιλέξεις να φορέσεις στις επίσημες και βραδινές εμφανίσεις σου, η προσοχή όλων θα είναι στα πόδια σου, με αυτά τα ονειρεμένα παπούτσια, που μοιάζουν βγαλμένα από αληθινό παραμύθι! Βρήκαμε τα ωραιότερα και πιο άνετα παπούτσια για την περίοδο των γιορτών, που όμως μπορείς να φορέσεις και μετά. Iδανικά για κάθε στυλ ακόμα και για εσένα που λατρεύεις τα sneakers και θες να τα φοράς συνέχεια, αλλά και για όλα τα budget.

Δείτε τα παπούτσια με τα οποία μπορείτε να χορεύετε μέχρι το πρωί, στο Bovary.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ παπούτσια για χορο πάρτι

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ