Προφυλακιστέοι οι 3 από τους 11 για τη μεταφορά 1,6 τόνων κάνναβης με ταχύπλοο -Τι είπαν στην απολογία τους - iefimerida.gr

Προφυλακιστέοι οι 3 από τους 11 για τη μεταφορά 1,6 τόνων κάνναβης με ταχύπλοο -Τι είπαν στην απολογία τους

Προφυλακιστέοι 3 για την υπόθεση μεταφοράς ναρκωτικών με ταχύπλοο (Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, οι 3 από τους 11 που έχουν συλληφθεί για τη μεταφορά περίπου 1,6 τόνων ακατέργαστης κάνναβης με ταχύπλοο, από την Αλβανία στην Ελλάδα.

Ο Ιταλός, που φέρεται ως οργανωτής της μεταφοράς και οι δύο Αλβανοί είναι οι τρεις που κρίθηκαν προφυλακιστέοι. Ολοι τους αρνούνται τις κατηγορίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ, στην κατάθεσή του ο Ιταλός φέρεται να υποστήριξε ότι δεν έχει καμία σχέση με τις ναρκωτικές ουσίες που βρέθηκαν στο σκάφος και ότι είχε κάποια συμφωνία ως πλοηγός σκαφών αναψυχής για μεταφορά ταχύπλοου από την Ελλάδα στην Ιταλία. Ο ένας από τους δύο Αλβανούς φέρεται να υποστήριξε ότι είχε προσληφθεί προκειμένου να ξεφορτώνει αντικείμενα από το σκάφος και ότι δεν έχει καμία σχέση με τα ναρκωτικά.

Την Πέμπτη θα απολογηθούν ένας ακόμη Ιταλός και 2 Αλβανοί. Συνολικά για την υπόθεση έχουν συλληφθεί 11 άτομα, δύο Ελληνες, δύο Ιταλοί, ένα Βούλγαρος και έξι Αλβανοί.

Ο ένας εκ των συλληφθέντων κατηγορείται για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και οι υπόλοιποι για ένταξη από κοινού με σκοπό τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κάνναβη ταχύπλοο προφυλακιστέοι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ