Αυτή είναι η ιδανική περίοδος για να κλείσεις πιο φτηνά τα αεροπορικά εισιτήρια - iefimerida.gr

Αυτή είναι η ιδανική περίοδος για να κλείσεις πιο φτηνά τα αεροπορικά εισιτήρια

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν έχετε βρει ποιος θα θέλατε να είναι ο επόμενος ταξιδιωτικός σας προορισμός, τότε μάλλον ήρθε η στιγμή να κλείσετε τα εισιτήρια σας.

Μιλώντας σε όρους αεροπορικών εισιτηρίων, όλοι ξέρουμε το γενικό «χρυσό» κανόνα του «όσο το νωρίτερο, τόσο το καλύτερο», αφού είναι ο τέλειος τρόπος να τα κλείσετε σε πολύ πιο οικονομικές τιμές απ' ότι αν τα επιλέγατε να τα ψάξετε μια εβδομάδα πριν (oπου οι τιμές είναι, πια, σχεδόν απαγορευτικές).

Απ' ότι φαίνεται δεν είναι ο μόνος τρόπος για να εξασφαλίσετε ένα καλό deal.

Υπάρχει μια περίοδος του χρόνου που το να κλείσετε εισιτήριο είναι πιο ακριβό από ποτέ και αυτή η περίοδος είναι στο τέλος του έτους (Χριστούγεννα βλέπετε). Ωστόσο, πριν οι γιορτές μπουν για τα καλά θα λέγαμε (όχι εμείς, αλλά το Expedia.com) ότι υπάρχει μια περίοδος χάριτος κατά την οποία σας συμφέρει να κλείσετε την αεροπορική σας θέση για τον επόμενο σας προορισμό. Ποια είναι αυτή;

Δες ποια είναι η περίοδος που μπορείς να κλείσεις τα εισιτήρια σου πιο οικονομικά στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ