Νταντά έδερνε μωρό 2 μηνών γιατί δεν σταματούσε να κλαίει [βίντεο]

Στη σύλληψη μιας μπέιμπι σίτερ που χτυπούσε επανειλημμένα ένα μωρό 2 μηνών επειδή δεν σταματούσε να κλαίει προχώρησαν οι αρχές του Βιετνάμ.

Η 51χρονη Νγκουγιέν Τι Χαν, συνελήφθη μετά την καταγραφή της από την κάμερα κλειστού κυκλώματος, στην οποία φαίνεται πως έριχνε σφαλιάρες στο κεφάλι, το πρόσωπο και την πλάτη του μωρού.

Το σοκαριστικό βίντεο δείχνει την Χαν, που είχε προσληφθεί από την οικογένεια πριν από δύο μήνες, να κουνά βίαια το μωρό όταν οι γονείς του έλειπαν εκτός σπιτιού. ΣΕ ένα σημείο, μάλιστα, φαίνεται να πετά το τρομαγμένο βρέφος στον αέρα και να το πιάνει ξανά και ξανά ενώ ουρλιάζει στο μωρό για να σταματήσει να κλαίει.

Οι γονείς του μωρού εγκατέστησαν τις κάμερες στο σπίτι τους, στο Πι Λι, στην επαρχία Χα Ναμ του βόρειου Βιετνάμ, αφού παρατήρησαν πως το πρόσωπο του μωρού ήταν ασυνήθιστα κόκκινο και πως έκλαιγε στον ύπνο του.

Η Νγκοκ Πουόνγκ, η μητέρα του μωρού, ήρθε σε επαφή με την αστυνομία μόλις είδε το βίντεο και οι αξιωματικοί συνέλαβαν την Χαν.

Η Πουόνγκ ανέβασε επίσης τρία βίντεο από την κακομεταχείριση του παιδιού της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όσοι τα είδαν συγκλονίστηκαν.

Πιστεύεται ότι περίπου 4.000 παιδιά στο Βιετνάμ υποφέρουν από κακοποίηση ή κακομεταχείριση κάθε χρόνο, σύμφωνα με την ανθρωπιστική οργάνωση World Vision Vietnam.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ