Θεσσαλονίκη: Διαμαρτυρία για την ελεγχόμενη στάθμευση -«Φτιάξε πρώτα πάρκινγκ και μετά παρκόμετρα» [βίντεο] - iefimerida.gr

Θεσσαλονίκη: Διαμαρτυρία για την ελεγχόμενη στάθμευση -«Φτιάξε πρώτα πάρκινγκ και μετά παρκόμετρα» [βίντεο]

Πηγή: thestival
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διαμαρτυρία πραγματοποιούν αυτή την ώρα κάτοικοι και καταστηματάρχες στη συμβολή των οδών Κασσάνδρου και Ιουλιανού, στη Θεσσαλονίκη.

Οι κάτοικοι της περιοχής διαμαρτύρονται για το νέο σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης, που όπως τονίζουν είναι καταστροφικό.

Όπως επισήμαναν σε δηλώσεις τους, οι διαδηλωτές προτίθενται να πραγματοποιήσουν διαμαρτυρία στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Θεσσαλονίκης αύριο, Πέμπτη, ενώ σημείωσαν πως αν δεν λυθεί το πρόβλημα θα αποκλείσουν την οδό Κασσάνδρου, ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

Ο Κωνσταντίνος Μαργαρίτης, κάτοικος της περιοχής, δήλωσε πως δεν επαρκούν οι θεσεις για τους μόνιμους κατοίκους τονίζοντας ότι «κινδυνεύουμε αυτή τη στιγμή να μην έχουμε χώρο να παρκάρουμε τα αυτοκίνητά μας. Το νέο σύστημα θα είναι καταστροφικό για εμάς. Πρέπει να βρεθούν πρώτα πάρκινγκ».

Θεσσαλονίκη: Διαμαρτυρία για την ελεγχόμενη στάθμευση -«Φτιάξε πρώτα πάρκινγκ και μετά παρκόμετρα» [βίντεο] | iefimerida.gr 0
Θεσσαλονίκη: Διαμαρτυρία για την ελεγχόμενη στάθμευση -«Φτιάξε πρώτα πάρκινγκ και μετά παρκόμετρα» [βίντεο] | iefimerida.gr 1

Πηγή: thestival

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ