Μετά από 20 χρόνια επιστρέφει το «Λόγω Τιμής» -Πώς θα εξελιχθεί η υπόθεση - iefimerida.gr

Μετά από 20 χρόνια επιστρέφει το «Λόγω Τιμής» -Πώς θα εξελιχθεί η υπόθεση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι πλέον γεγονός. Είκοσι χρόνια μετά η δημοφιλής σειρά «Λόγω Τιμής», θα είναι και πάλι σε λίγο καιρό στους τηλεοπτικούς δέκτες.

Ο Ψηλός, η Ηρώ και ο Τσίου θα ξαναζωντανέψουν 20 χρόνια μετά στις μικρές μας οθόνες αφού η σεναριογράφος Μιρέλλα Παπαοικονόμου έχει ήδη ολοκληρώσει τα πρώτα επεισόδια του νέου κύκλου της σειράς που είχε καθηλώσει τους τηλεθεατές.

Μάλιστα, η ίδια η σεναριογράφος ανακοίνωσε την επιστροφή της σειράς πριν από λίγους μήνες. Οσον αφορά τους ηθοποιούς, όλοι τους δήλωσαν πρόθυμοι να επιστρέψουν τηλεοπτικά και να συνεχίσουν την ιστορία των ηρώων που τόσο αγαπήθηκε από το κοινό.

Ακόμη, οι πρώτες πληροφορίες ήθελαν η σειρά να επιστρέφει στις οθόνες μας τον Ιανουάριο του 2018, ωστόσο πρόσφατα όταν ρωτήθηκε σχετικά ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, δήλωσε άγνοια για το εν λόγω εγχείρημα.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας espresso, υψηλόβαθμο στέλεχος ιδιωτικού καναλιού έχει βάλει στο μάτι τη σειρά και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τη δούμε στους δέκτες μας το φθινόπωρο του 2018. Οι ήρωες που έχουν χαθεί στο πέρασμα των χρόνων θα συναντηθούν πάλι με αφορμή ένα συγκλονιστικό γεγονός. Οι ζωές και η καθημερινότητα όλων τους έχει αλλάξει, κάποιοι έχουν φτιάξει οικογένεια, άλλοι έχουν είναι διαζευγμένοι, άλλοι έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση, υπάρχουν εκείνοι που είναι επιτυχημένοι επαγγελματικά κι αυτοί που έχουν εγκαταλείψει την πρωτεύουσα για μια άλλη ζωή στην περιφέρεια. Η συνέχεια στη μικρή οθόνη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λόγω Τιμής ηθοποιοί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ