Ρομπέρτο Κάρλος: Ποιο... φάλτσο; Ο αέρας έφταιγε! -Η απομυθοποίηση του πιο διάσημου φάουλ στα χρονικά [βίντεο] - iefimerida.gr

Ρομπέρτο Κάρλος: Ποιο... φάλτσο; Ο αέρας έφταιγε! -Η απομυθοποίηση του πιο διάσημου φάουλ στα χρονικά [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι από τους πλέον αναγνωρίσιμους παίκτες της εθνικής Βραζιλίας, ιστορικά. Ίσως περισσότερο και από τον ίδιο, όμως, να έχετε ακούσει πολλά για την απίθανη εκτέλεση φάουλ κόντρα στη Γαλλία, το 1997.

Ο λόγος για τον -παλαίμαχο πλέον- Ρομπέρτο Κάρλος, πρώην αριστερό μπακ της «σελεσάο» και της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος είχε θαμπώσει τον πλανήτη με την εν λόγω εκτέλεση με τα πολλά φάλτσα.

Ωστόσο, τελικά φαίνεται πως δεν είναι όλα όπως... φαίνονται. Ο ίδιος ο Ρομπέρτο Κάρλος, λοιπόν, απομυθοποίησε το αδιανόητο φάλτσο στο φάουλ με τους Γάλλους το 1997 και μίλησε για τον αέρα που επηρέασε τη μπάλα.

Το μαγικό φάλτσο της μπάλας, σε ματς με τη Γαλλία το 1997, ήταν αδύνατο να αιτιολογηθεί, είχε κάνει ακόμα και τους νόμους της φυσικής να μην μπορούν να δώσουν εξήγηση, όμως αυτή ήρθε διά στόματος του εκτελεστή.

«Πήγαινε πολύ πλάγια η μπάλα, όμως την πήρε ο αέρας και την επανέφερε στην τροχιά που έπρεπε. Ήταν θαύμα» είπε ο Ρομπέρτο Κάρλος, «γκρεμίζοντας» την πεποίθηση τόσων ετών...

Θυμηθείτε το απίστευτο φάουλ-γκολ του Ρομπέρτο Κάρλος:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρομπέρτο Κάρλος φάουλ φαλτσο Αέρας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ