Η φωτογραφία με το αναποδογυρισμένο αμάξι που πόσταρε η Αρναούτη και προκάλεσε σάλο [εικόνα] - iefimerida.gr

Η φωτογραφία με το αναποδογυρισμένο αμάξι που πόσταρε η Αρναούτη και προκάλεσε σάλο [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βραδινή έξοδος για τη Μίνα Αρναούτη τη Δευτέρα, καθώς η 31χρονη αποφάσισε να πάει σινεμά. Η ίδια μάλιστα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook μια φωτογραφία από σκηνή της ταινίας, στην οποία βλέπουμε ένα αναποδογυρισμένο αμάξι. Η Μίνα Αρναούτη σχολίασε χαρακτηριστικά στην εικόνα που δημοσίευσε: «Πάμε σινεμά μου είπανε... θα είναι ωραία ταινία μου είπαμε..».

Η ανάρτηση της Μίνας Αρναούτη προκάλεσε τα σχόλια των διαδικτυακών της φίλων, κάποιοι από τους οποίους έκαναν συνειρμούς με το δυστύχημα Παντελίδη. Η Μίνα Αρναούτη ωστόσο μέσω comment ξεκαθάρισε τα πράγματα, γράφοντας: «Είμαι η Μίνα και ζω για μένα. Ήταν χιουμοράκι για να δουν 2-3 φίλοι μου ότι με πήγε ένας άλλος φίλος σε ταινία με αμάξια και ταχύτητα ενώ φοβάμαι ... δεν έχω να σκεφτώ κάτι.. απευθύνεται στους φίλους μου και εκείνοι γέλασαν . Το κύμα αντιδράσεων που ξέσπασε ας κρατήσει τα νεύρα του για τα νομοσχέδια που ψηφίζονται».

Η φωτογραφία με το αναποδογυρισμένο αμάξι που πόσταρε η Αρναούτη και προκάλεσε σάλο [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μίνα Αρναούτη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ