Furoshiki: Η νέα ιαπωνική τεχνική για να τυλίγεις τα δώρα σου - iefimerida.gr

Furoshiki: Η νέα ιαπωνική τεχνική για να τυλίγεις τα δώρα σου

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φέτος τα δώρα σας θα είναι ακόμα πιο πρωτότυπα και όμορφα. Πώς; Ανακυκλώνοντας τα παλιά σας υφάσματα.

Δεν έχω αποφασίσει τι μου δίνει περισσότερη χαρά ακόμα: το να λαμβάνω ή το να κάνω ένα δώρο σε κάποιον. Βλέπετε, αυτός ο ενθουσιασμός και το χαμόγελο που σχηματίζεται στο πρόσωπο όταν όντως έχεις πετύχει το δώρο και η ικανοποίηση που εισπράττεις, δύσκολα συναγωνίζονται οτιδήποτε άλλο.

Η περίοδος του χρόνου που ανταλλάσονται τα περισσότερα δώρα (a.k.a. τα Χριστούγεννα) φτάνει και σιγά σιγά όλοι θα μπούμε στη διαδικασία να αρχίσουμε να ψάχνουμε τα δώρα που θα βάλουμε κάτω από το δέντρο για τους αγαπημένους μας.

Το περιεχόμενο τους και τι ταιριάζει στον καθένα, το ξέρετε εσείς. Εμείς ανακαλύψαμε έναν τρόπο να αναβαθμίσετε το εξωτερικό τους περιτύλιγμα.

Ετσι, φέτος, αντί να ζητήσετε να σας κάνουν το κλασικό αμπαλάζ, αφιερώστε εσείς λίγο χρόνο και δοκιμάστε να κάνετε μόνη σας, στο σπίτι, μια νέα τεχνική με προέλευση από την Ιαπωνία. Το furoshiki, όπως ονομάζεται, είναι εξαιρετικά απλό στην πράξη και δίνει ένα πολύ όμορφο και οικολογικό (θα σας εξηγήσουμε) αποτέλεσμα.

Δες τη μέθοδο Furoshiki για να τυλίγεις τα δώρα σου στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δώρα χριστουγεννιάτικα δώρα Furoshiki
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ