Θεσσαλονίκη: Επιχείρηση «σκούπα» για τα παράνομα τραπεζοκαθίσματα στο κέντρο της πόλης [εικόνες] - iefimerida.gr

Θεσσαλονίκη: Επιχείρηση «σκούπα» για τα παράνομα τραπεζοκαθίσματα στο κέντρο της πόλης [εικόνες]

Φωτογραφία: Thestival.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα επιχείρηση απομάκρυνσης των παράνομων τραπεζοκαθισμάτων από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν σήμερα μεικτά κλιμάκια της δημοτικής αστυνομίας και της ΕΛΑΣ, παρουσία εισαγγελέα.

Η επιχείρηση έγινε στην πλατεία Αριστοτέλους, στη λεωφόρο Νίκης και στις οδούς Αλεξάνδρου Σβώλου, Παύλου Μελά και Παλαιών Πατρών Γερμανού, σε εφαρμογή του νέου νόμου 4483/17.

Τα παρανόμως τοποθετημένα τραπεζοκαθίσματα απομακρύνθηκαν από τα πεζοδρόμια και φορτώθηκαν σε φορτηγά του δήμου Θεσσαλονίκης, σε μια προσπάθεια να απελευθερωθεί ο δημόσιος χώρος και να συμμορφωθούν οι καταστηματάρχες.

Τους ελέγχους συντονίζουν η αντιδήμαρχος Οικονομικών, Άννα Αγγελίδου και ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος, αρμόδιος για τη δημοτική αστυνομία, Λευτέρης Κιοσέογλου, ενώ ο δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης, έχει δηλώσει πως οι έλεγχοι θα συνεχιστούν και κατά τη διάρκεια των γιορτών σε ολόκληρη την πόλη.

Θεσσαλονίκη: Επιχείρηση «σκούπα» για τα παράνομα τραπεζοκαθίσματα στο κέντρο της πόλης [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Θεσσαλονίκη: Επιχείρηση «σκούπα» για τα παράνομα τραπεζοκαθίσματα στο κέντρο της πόλης [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Thestival

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ