Κόντρες στο Nomads: Ο Κατσινόπουλος ξεμπροστιάζει την Αποστολία Ζώη [βίντεο] - iefimerida.gr

Κόντρες στο Nomads: Ο Κατσινόπουλος ξεμπροστιάζει την Αποστολία Ζώη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τεντωμένα είναι τα νεύρα των παικτών στο ριάλιτι επιβίωσης του Ant1, με τον καθένα να πρέπει πλέον να κοιτά τον εαυτό του και όχι την ομάδα του. Μάλιστα, στο σημερινό επεισόδιο, οι παίκτες θα μαλώσουν ακόμη και για το φαγητό!

Κόντρες στο Nomads: Ο Κατσινόπουλος ξεμπροστιάζει την Αποστολία Ζώη [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Στο νέο επεισόδιο του Nomads, το βράδυ της Τρίτης, όπως βλέπουμε στο trailer, οι παίκτες θα τσακωθούν ακόμη και για το φαγητό. Ο Γιώργος Κατσινόπουλος θα χάσει την ψυχραιμία του, καθώς κάποιοι παίκτες του καταλόγισαν ότι έφαγε περισσότερο με αποτέλεσμα ο παίκτης της πρώην ομάδας των Ωκεανών, να ζητήσει να μοιραστούν οι προμήθειες.


Μάλιστα, στο στόχαστρο του Κατσινόπουλου μπαίνει η Αποστολία Ζώη, για την οποία λέει ο ίδιος: «Η Αποστολία είναι πάρα πολύ καλή σ’ αυτό που κάνει, αυτό που έκανε σήμερα το έχει κάνει πάρα πολλές φορές… τα κάνει όπως πρέπει να τα κάνει, τα μαγειρεύει, τα ξεφουρνίζει και μετά έρχεται να σου ζητήσει συγγνώμη on camera και να κάνουμε διάλογο…Δεν υπάρχει κανένας διάλογος, οι σχέσεις τελείωσαν, οι ομάδες έχουν χωριστεί…».

Στο πλευρό του είναι ο Νίκος Αναδιώτης, ο Γιώργος Μαυρίδης, η Δήμητρα Φραντζή και η Βασιλική Μιλλούση και από την άλλη πλευρά η Χριστίνα Κολέτσα με την Αποστολία Ζώη και τον Λευτέρη Παρασκευά.

Ο Γιώργος Μαυρίδης στο τέλος του trailer λέει σε έντονο ύφος: «Όλα μπορώ να τα ανεχτώ, μην μου πειράξεις όμως τον φίλο μου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ