Το μήνυμα των Ομπάμα στον Πρίγκιπα Χάρι για τον γάμο- Ούτε λέξη ο Τραμπ [εικόνα] - iefimerida.gr

Το μήνυμα των Ομπάμα στον Πρίγκιπα Χάρι για τον γάμο- Ούτε λέξη ο Τραμπ [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μπαράκ και η Μισέλ Ομπάμα δήλωσαν χθες Δευτέρα "ενθουσιασμένοι" με την είδηση του αρραβώνα του πρίγκιπα Χάρι με την Αμερικανή ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ.

"Η Μισέλ και εγώ με μεγάλη χαρά συγχαίρουμε τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ για τον αρραβώνα τους. Σας ευχόμαστε μια κοινή ζωή γεμάτη ευτυχία και χαρά", έγραψε στο Twitter ο Ομπάμα. Πάντως, ο διάδοχός του στην αμερικανική προεδρία Ντόναλντ Τραμπ δεν έχει ακόμη αντιδράσει στην είδηση.

Michelle and I are delighted to congratulate Prince Harry and Meghan Markle on their engagement. We wish you a lifetime of joy and happiness together.

Το ζεύγος Ομπάμα είναι γνωστό ότι διατηρεί φιλική σχέση με τον πρίγκιπα Χάρι και έχει παρευρεθεί πολλές φορές στους Αγώνες Invictus-- ένα είδος Παραολυμπιάδας στην οποία διαγωνίζονται σε 12 αθλήματα άνδρες και γυναίκες από 17 χώρες, όλοι πρώην στρατιωτικοί, τραυματίες ή ανάπηροι--με τελευταία φορά τον Σεπτέμβριο στο Τορόντο.

Μάλιστα η μέλλουσα σύζυγος του Χάρι, η Μέγκαν Μαρκλ είναι δριμεία επικριτής του σημερινού προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και κάποια στιγμή είχε δηλώσει ότι θα εγκατέλειπε τις ΗΠΑ για τον Καναδά, αν εκείνος κέρδιζε τις εκλογές.

(AΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ομπάμα Πρίγκιπας Χάρι γάμος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ