Αυτός είναι ο βασιλικός τίτλος που θα πάρει η Μέγκαν Μαρκλ -Τι θα γίνει με τη σειρά διαδοχής - iefimerida.gr

Αυτός είναι ο βασιλικός τίτλος που θα πάρει η Μέγκαν Μαρκλ -Τι θα γίνει με τη σειρά διαδοχής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πλέον είναι επίσημο. Η Μέγκαν Μαρκλ είναι το νέο μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Το παλάτι ανακοίνωσε τον αρραβώνα της ηθοποιού με τον πρίγκιπα Χάρι και τον επερχόμενο γάμο τους την Ανοιξη του 2018.

Μένουν βέβαια πολλά να απαντηθούν.

Το ποιος θα ράψει το νυφικό είναι ένα ερώτημα που, αν και πολλές θα ήθελαν να μάθουν την απάντηση τώρα, δεν πρόκειται να απαντηθεί νωρίτερα από την ημέρα του γάμου όπως ακριβώς είχε γίνει με την Κέιτ Μίντλετον.

Θα γίνει πριγκίπισσα η Μέγκαν;

Οσο για τον τίτλο που θα πάρει το νέο βασιλικό μέλος...

Η αλήθεια είναι ότι η ηθοποιός δεν θα έχει ποτέ τη χαρά να την αποκαλούν «πριγκίπισσα Μέγκαν». Θα αποκαλείται μεν πριγκίπισσα του Ηνωμένου Βασιλείου, λόγω του συζύγου της και πάντα σε αναφορά με αυτόν. Ποτέ όμως πριγκίπισσα Μέγκαν, όπως αποκαλείται από κούνια πχ η πριγκίπισσα Σάρλοτ.

Ο τίτλος πριγκίπισσα δίνεται μόνο σε κορίτσια που γεννιούνται στη βασιλική οικογένεια. Και αυτό γιατί τον τίτλο του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας τον αποκτούν τα παιδιά της βασιλικής οικογένειας, όσοι γεννιούνται στη βασιλική οικογένεια. Ούτε και τα παιδιά της όμως θα είναι πριγκιπόπουλα. Τον τίτλο του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας τον αποκτούν τα παιδιά του βασιλιά και της βασίλισσας, τα παιδιά των γιων του βασιλιά και της βασίλισσας και τα παιδιά του μεγαλύτερου γιου του πρίγκιπα της Ουαλίας.

Πώς θα την αποκαλούν;

Η Κέιτ Μίντλετον τον Απρίλιο του 2011 περπάτησε στο Westminster Abbey ως δούκισσα του Κέιμπριτζ.

Οπως λοιπόν η Κέιτ δεν έγινε πριγκίπισσα έτσι δεν θα γίνει και η Μέγκαν. Δεν θα αποκαλείται πριγκίπισσα Μαρκλ, ή πριγκίπισσα Μέγκαν.

Το πιθανότερο είναι ότι στο ζευγάρι θα δοθεί ο τίτλος του δούκα και της δούκισσας, πιθανότερα του Σάσεξ, τίτλος ο οποίος δεν έχει δοθεί από το 1843.

Αρα με απλά λόγια θα αποκαλείται δούκισσα του Σάσεξ Μέγκαν Μαρκλ.

Βέβαια η Μέγκαν Μαρκλ δεν θα αποκτά σειρά στη διαδοχή του χρόνου. Ο πρίγκιπας Χάρι είναι πέμπτος, μόλις γεννηθεί το τρίτο παιδί του Γουίλιαμ και της Κέιτ θα γίνει έκτος και ό,τι και να γίνει η μέλλουσα σύζυγός του δεν θα αποκτήσει τίτλο σειράς διαδοχής.

Αυτός είναι ο βασιλικός τίτλος που θα πάρει η Μέγκαν Μαρκλ -Τι θα γίνει με τη σειρά διαδοχής | iefimerida.gr 0

Πού θα μείνουν

Η Μέγκαν Μαρκλ έχει ήδη παραιτηθεί από το σήριαλ όπου συμμετείχε και έχει αδειάσει το σπίτι της στο Τορόντο καθώς πριν μια εβδομάδα πακέταρε τα πράγματά της και τους δυο σκύλους της (οι οποίοι θα είναι σε καραντίνα για 30 ημέρες και στη συνέχεια θα πάνε στο παλάτι) και μετακόμισε στο Λονδίνο.

Οχι φυσικά σε κάποιο διαμέρισμα αλλά στο παλάτι του Κένσιγκτον, εκεί όπου μένουν ο πρίγκιπας Γουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον και τα παιδιά τους.

Το ζευγάρι μένει συγκεκριμένα στο... σπιτάκι του κήπου θα μπορούσε να πει κάποιος, στο Nottingham Cottage, στον κήπο του Κένσιγκτον (εκεί έμεναν και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον μέχρι να παντρευτούν). Πρόκειται για τη μικρότερη κατοικία του παλατιού, με δύο υπνοδωμάτια, ένα καθιστικό, μια κουζίνα και ένα μπάνιο. Στη συνέχεια θα μετακομίσουν σε κάποιο μεγαλύτερο διαμέρισμα του παλατιού.

Αυτός είναι ο βασιλικός τίτλος που θα πάρει η Μέγκαν Μαρκλ -Τι θα γίνει με τη σειρά διαδοχής | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μέγκαν Μαρκλ πριγκίπισσα παλάτι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ