Λοβέρδος: Ειδικό δικαστήριο για την πώληση όπλων στον μεσάζοντα - iefimerida.gr

Λοβέρδος: Ειδικό δικαστήριο για την πώληση όπλων στον μεσάζοντα

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ότι συμφωνεί απόλυτα με το θέμα του ειδικού δικαστηρίου για την πώληση στρατιωτικού υλικού στον μεσάζοντα, το οποίο τέθηκε χθες στη Βουλή, δήλωσε σήμερα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος.

«Η απιστία είναι ότι το ελληνικό δημόσιο ζημιώθηκε με πράξεις και παραλήψεις», τόνισε ο κ. Λοβέρδος μιλώντας σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ.

Επιπλέον είπε ότι όλοι στην κυβέρνηση γνωρίζουν τον μεσάζοντα Παπαδόπουλο και πρόσθεσε ότι «το μόνο νέο ήταν χθες στην Βουλή ότι χτύπησαν τον κύριο Κλουβάτο και τον κύριο Πολυχρονίου».

Ο κ. Λοβέρδος προανήγγειλε νέες αποκαλύψεις εγγράφων για το συγκεκριμένο θέμα, ενώ σχολίασε πως «Η κυβέρνηση κάλυψε το υπουργείο Άμυνας».

« Η επιλογή τους να στηρίξουν τον εταίρο τους επιβεβαιώθηκε. O Τσίπρας έκαψε διπλωμάτες για να γλιτώσει τον Καμμένο», επισήμανε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ