Κανέλλη: Το «Ναι στο Μνημόνιο» είναι πολύ σκληρό πορνό. Ούτε εγώ δεν το παίζω! - iefimerida.gr

Κανέλλη: Το «Ναι στο Μνημόνιο» είναι πολύ σκληρό πορνό. Ούτε εγώ δεν το παίζω!

Κανέλλη: «Το «Ναι στο Μνημόνιο» είναι πολύ σκληρό πορνό. Ούτε εγώ δεν το παίζω»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με χειροκροτήματα και αποδοκιμασίες κατά των «τηλεαστέρων» που αναφέρει στα μονόπρακτά της απαντούν οι θεατές στην περφόρμανς της Λιάνας Κανέλλη στις μουσικοθεατρικές παραστάσεις του «Τρίφωνου» οπου επικρατεί το αδιαχώρητο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στα ΝΕΑ, πρόκειται για την παράσταση «Όσα λεν' οι τοίχοι» όπου υποτίθεται ότι έχει ξεκινήσει ένα «εθελοντικό» κυβερνητικό πρόγραμμα («Καιάδας») για να καθαριστούν τα συνθήματα και τις διαφημίσεις από τους τοίχους της Αθήνας.

Η συμμετοχή της βουλευτού του ΚΚΕ τα δύο προηγούμενα Σαββάτα, ξεκινά από την αναγγελία του προγράμματος και επεκτείνεται σε τρία μονόπρακτα όπου ασχολείται με την επικαιρότητα, την Τρόικα, τον Άδωνι, τον Βορίδη και το Μνημόνιο.

«Σκληρό πορνό»

«Αυτό το Ναι στο Μνημόνιο είναι πολύ σκληρό πορνό. Ούτε εγώ δεν το παίζω μού είπε ο βιντεοκλαμπάς απ’ τη Ρόδο» λέει η Λιάνα Κανέλλη σε ένα σημείο και οι θεατές ξεσπούν σε χειροκροτήματα. Κάποιοι φωνάζουν «Σπάσ’ τα Λιάνα!» και αποδοκιμάζουν πρόσωπα της τηλεόρασης και πολιτικούς που εμφανίζονται εκείνη τη στιγμή στην οθόνη.

Οι παραστάσεις του Τρίφωνου γίνονται στο Ρυθμός Stage στην Ηλιούπολη, σε κείμενα Γιώργου και Βαγγέλη Λεμπέση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ