Κυβερνητική πηγή: Η σκευωρία Μητσοτάκη κατέρρευσε -Επιστρέφουμε στο μεγάλο ζήτημα που είναι η φοροδιαφυγή

Στην αντεπίθεση περνούν από το Μέγαρο Μαξίμου έπειτα από τη συζήτηση της Δευτέρας και την πρωτοβουλία του πρωθυπουργού να ζητήσει προ ημερησίας συζήτηση για τη φοροδιαφυγή, τονίζοντας οτι κατέρρευσε η σκευωρία του προέδρου της ΝΔ.

Όπως αναφέρει κυβερνητική πηγή:

«Η Σαουδική Αραβία ουδέποτε αμφισβήτησε ότι ο Παπαδόπουλος ήταν εκπρόσωπός της αλλά όλα ξεκίνησαν από την παρέμβαση ενός Έλληνα ενδιάμεσού στον πρέσβη στο Ριάντ. Αυτός είναι ο πραγματικός μεσάζοντας ο οποίος επιδίωκε χαμηλότερο τίμημα, δηλαδή λιγότερα έσοδα για το ελληνικό δημόσιο.

  • Ποιανού τις θέσεις υιοθέτησε πλήρως η ΝΔ;
  • Για ποιά συμφέροντα εργάζεται;
  • Θα απαντήσει γιατί το έκανε; 
  • Θα ζητήσει συγγνώμη ο κ. Μητσοτάκης για τα ψέματά του; 

Εκθέτει τη χώρα και όχι την κυβέρνηση.
Τα υπόλοιπα τα είδε όλη η χώρα. Ακόμα μία παταγώδης αποτυχία της μιντιακής παραεξουσίας που καθοδηγεί τον κ. Μητσοτάκη και την ομάδα γύρω από αυτόν να πνίξουν τη χώρα στο βούρκο της συκοφαντίας. Η σκευωρία κατέρρευσε και τώρα είναι η ώρα να επιστρέψουμε στα μεγάλα ζητήματα που πρέπει να απασχολούν τη χώρα. Τη φοροδιαφυγή, τις οφσορ και τη διαφθορά. Θα συζητηθούν όλα στην προ ημερησίας που ζήτησε ο Πρωθυπουργός και στην οποία πάλι θα είναι απολογούμενος ο κ. Μητσοτάκης.

Αλλά και να προσηλωθούμε στη μεγάλη προσπάθεια να βγάλουμε τη χώρα από τα μνημόνια τον Αύγουστο του 2018, όσο και αν ο κ. Μητσοτάκης και οι επιχειρηματίες καθοδηγητές του προσπαθούν να υπονομεύσουν αυτόν τον στόχο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κυβερνητική πηγή Βουλή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ