Το ειρωνικό σχόλιο της Κάια Γκέρμπερ για την ομοιότητά της με τη μητέρα της [εικόνα] - iefimerida.gr

Το ειρωνικό σχόλιο της Κάια Γκέρμπερ για την ομοιότητά της με τη μητέρα της [εικόνα]

apimages
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από τη στιγμή που η κόρη της Σίντι Κρόφορντ, Κάια Γκέρμπερ, έκανε το ντεμπούτο της στο χώρο του μόντελινγκ, οι συγκρίσεις μεταξύ των δύο ήταν αναμενόμενες.

Η μαμά Σίντι στηρίζει όμως πολύ την 16χρονη κόρη της και δηλώνει πως ήταν αναπόφευκτη η καριέρα της στο μόντελινγκ.

«Θα ήθελα να μπορούσα να το καθυστερήσω ένα ή δύο χρόνια, αλλά είναι 16 ετών. Τόσο ήμουν και εγώ όταν ξεκίνησα. Μοιάζει μικρή ηλικία, αλλά για τη μόδα είναι η φυσιολογική ηλικία για ένα ξεκίνημα» είχε σημειώσει παλιότερα σε μια συνέντευξή της.

Η 16χρονη κόρη της Σίντι Κρόφορντ και του επιχειρηματία Ράντι Γκέρμπερ κατάφερε φέρος να κάνει ένα δυναμικό ντεμπούτο σε όλες τις σημαντικές πασαρέλες των διεθνών οίκων. Τα μεγάλα περιοδικά μόδας, όπως η Vogue, ασχολήθηκαν μαζί της και σχολιάστηκε όσο κανένα άλλο μοντέλο.

Η Kάια από την άλλη θέλει λίγο να «παίξει» με το γεγονός ότι μοιάζει πολύ στη μητέρα της ανεβάζοντας μία κοινή τους φωτογραφία στο Instagram.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε η κόρη της Σίντι Κρόφορντ στο Instagram και το σχόλιο που ακολούθησε στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ