Σταθερή μου αξία! Η Νατάσσα Μποφίλιου έλαμψε στην πρεμιέρα του «Μπελ Ρεβ» [εικόνες] - iefimerida.gr

Σταθερή μου αξία! Η Νατάσσα Μποφίλιου έλαμψε στην πρεμιέρα του «Μπελ Ρεβ» [εικόνες]

NDP Photo Agency
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το «όμορφο όνειρο» της Νατάσσας Μποφίλιου, του Γεράσιμου Ευαγγελάτου και του Θέμη Καραμουρατίδη έκανε πρεμιέρα στο Διογένης studio, το Σάββατο 25 Νοεμβρίου.

H μουσική παράσταση των τριών καλλιτεχνών τιτλοφορείται «Mπελ Ρεβ» («Όμορφο όνειρο») και θέλει να ταξιδέψει το αθηναϊκό κοινό σε έναν κόσμο ονειρικό με θεατρική ατμόσφαιρα.

Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Άγγελος Τριανταφύλλου, ενώ τη σκηνογραφία ο Απόλλων Παπαθεοχάρης. Η Νατάσσα Μποφίλιου γίνεται ηρωίδα ενός φανταστικού κόσμου πλασμένου από λόγια και μουσικές.

Οι τρεις καλλιτέχνες ενώνονται σε μια μοναδική συνύπαρξη που θέλει να αφήσει το δικό της αποτύπωμα στα μουσικοθεατρικά δρώμενα της πόλης. Η ερμηνεύτρια φωτίζει τη σκηνή και ξετυλίγει το ταλέντο της. Η εμφάνισή της έχει κάτι από τον ονειρικό κόσμο για τον οποίο μιλά το «Ομορφο όνειρο».

Δείτε την εμφάνιση της Νατάσσας Μποφίλιου στην πρεμιέρα της, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νατάσσα Μποφίλιου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ