Η Δήμητρα Παπαδοπούλου μιλά για το remake των «Απαράδεκτων» - iefimerida.gr

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου μιλά για το remake των «Απαράδεκτων»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου μας έχει συνηθίσει στις αυθόρμητες και ειλικρινείς δηλώσεις. Κάθε φορά που ρωτάται για την προσωπική της και την επαγγελματική της ζωή δεν μασά στιγμή τα λόγια της.

Σε μία ακόμη ειλικρινή αποκάλυψη προχώρησε και με την τελευταία συνέντευξη που έδωσε στον Βασίλη Μπουζιώτη και τη RealLife. Οι δύο τους αναφέρθηκαν συγκεκριμένα στην εποχή των «Απαράδεκτων».

Μπορεί η σειρά να έκανε μοναδική επιτυχία, όμως η συγκεκριμένη εποχή δεν ήταν η καλύτερη για τη Δήμητρα Παπαδοπούλου. «Από τη μία υπήρχε η χαρά της δημιουργίας, η «χημεία» και τα γέλια με τα παιδιά και από την άλλη έπεσαν πάνω μας δυνατά οι προβολείς και ήρθε μια δημοσιότητα που με τρόμαξε πολύ. Δεν ήξερα πώς να τη διαχειριστώ. Ήταν μια τραυματική εμπειρία. Πέρασε ο καιρός και χαλάρωσα, το χάρηκα και το αγάπησα όλο αυτό, για το οποίο φυσικά είμαι ευγνώμων. Ήταν το πρώτο μεγάλο δώρο που έλαβα», εξήγησε.

Όταν ρωτήθηκε δε για πιθανό remake της σειράς η απάντησή της ήταν σαφής. «Πώς να γίνει χωρίς τον Βλάση; Η αλήθεια είναι πως έχουν ακόμα μεγάλο «ρεύμα», πως τους αγαπά ο κόσμος. Δεν ξέρω τι να σου πω. Κάθε φορά λέω «πάμε γι’ άλλα». Μπορεί και να γίνεται, μπορεί να είναι και αδύνατον».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Δήμητρα Παπαδοπούλου Απαράδεκτοι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ