Eπικός καβγάς γυναίκας με τον «Αγιο Βασίλη» σε εμπορικό κέντρο- Δεν είσαι αληθινός [βίντεο] - iefimerida.gr

Eπικός καβγάς γυναίκας με τον «Αγιο Βασίλη» σε εμπορικό κέντρο- Δεν είσαι αληθινός [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με έναν άντρα ντυμένο Άγιο Βασίλη τα έβαλε μία γυναίκα σε ένα εμπορικό κέντρο στον Καναδά, φωνάζοντάς τους πως δεν είναι αληθινός.

Η ίδια μπήκε στον χώρο όπου ήταν ο Άγιος Βασίλης και άρχισε να φωνάζει πως δεν είναι αληθινός, ούτε μπορεί να κάνει μαγικά.

«Εχεις έλκυθρο;... Δεν είσαι μαγικός, δεν είσαι καν αληθινός», ανέφερε η γυναίκα με τον Άγιο Βασίλη να τα έχει χάσει και να μην ξέρει τι να της πει.

Όλοι οι περαστικοί είχαν σαστίσει κοιτάζοντας την γυναίκα να φωνάζει στον Άγιο Βασίλη, ο οποίος αποφάσισε να σηκωθεί από την θέση του μήπως και κάνει με την επιβλητική του εμφάνιση την γυναίκα να σταματήσει.

Τελικά τρεις άνδρες της ασφάλειας έβγαλαν την γυναίκα έξω από το εμπορικό, έτσι ώστε να απολαύσουν όλοι με την ησυχία τους το εορταστικό κλίμα εκεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άγιος Βασίλης γυναίκα φωνές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ